Libnet.ro
UNICEF

16:30

Adevarul despre blestemul familiei Kennedy

Adevărul Adevărul,
Adevarul despre blestemul familiei Kennedy

Vorbim despre un clan ghinionist sau blestemat? O intrebare care revine dupa trei decese recente in faimoasa dinastie. De-a lungul timpului s-au scris multe articole si carti despre sirul suspect de morti dramatice din celebra familie, ceea ce i-a facut pe multi sa creada ca deasupra numelui Kennedy pluteste un greu blestem. continuă pe Adevărul

Adevarul despre Donald Trump iese la iveala. Cine va publica, in curand, dezvaluiri despre infidelitati, fetisuri si mana Moscovei

O noua carte de memorii ar putea sa-l puna intr-o situatie rusinoasa pe Donald Trump. Cine promite dezvaluiri incediare despre cel de-al 45-lea presedinte american, aflati in paragrafele urmatoare. Cartea care l-ar putea compromite pe liderul de la Casa Alba in luna septembrie, fostul avocat personal al lui Donald Trump va publica o carte intitulata .

Adevarul despre Alexandra de la Puterea Dragostei si Catalin Marcu a iesit la iveala: Stie baiatul ala ca suntem iubiti?

Cei doi concurenti unul actual, altul fost) in cadrul emisiunii Puterea Dragostei au purtat, recent, o conversatie in mediul online care a starnit multe semne de intrebare in randul fanilor productiei. Adevarul despre Alexandra de la Puterea Dragostei si Catalin Marcu a iesit la iveala? Adevarul despre Alexandra de la Puterea Dragostei si Catalin Marcu .

S-a aflat adevarul despre infectia cu COVID-19. in ce ordine apar, de fapt, simptomele. Cum poti stii daca te-ai infectat

In contextul raspandirii noului coronavirus, tot mai multi oameni de stiinta incearca sa afle informatii noi care sa ajute la evitarea transmiterii comunitare a virusului. Ultimele informatii primite de la cercetatorii din cadrul Universitatii California de Sud arata care ar putea fi ordinea in care apar simptomele associate cu noul coronavirus. Prin simpla cunoastere a .

Ultima ora. Medicul Virgil Musta, adevarul despre conditiile in care se vor redeschide scolile. Ce trebuie sa stie toti parintii

Medicul Virgil Musta de la Spitalul Victor Babes, din Timisoara, dezvaluie ce trebuie sa faca parintii si copiii inainte de inceperea scolii. Pentru ca a ramas mai putin de o luna pana la reinceperea cursurilor, medicul aflat in prima linie in lupta cu COVID-19 le transmite cetatenilor un mesaj prin care ii indruma cum sa .

S-a aflat adevarul despre vaccinul anti-covid-19 al lui Putin. Medicii rusi au facut anuntul in urma cu cateva momente

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat ca un vaccin dezvoltat local pentru Covid-19 a primit aprobarea de reglementare dupa mai putin de doua luni de testare pe oameni. S-a aflat adevarul despre vaccinul anti-covid-19 al lui Putin Putin a spus ca vaccinul a trecut toate verificarile necesare, adaugand ca fiicei sale i-a fost deja administrat.

Tudor Chirila o face praf pe Gabriela Firea! A spus tot adevarul despre Primarul Capitalei

Tudor Chirila nu se mai abtine si o face praf pe Gabriela Firea. Ce a spus cunoscutul jurat de la Vocea Romaniei despre primarul general al Capitalei? Fanii artistului l-au felicitat indelung pentru transparenta de care a dat dovada. Tudor Chirila, critici aspre pentru Gabriela Firea Cunoscutul solist de la Vama vine cu critici imense .

Adevarul despre trecutul lui Traian Basescu. I s-a incredintat o misiune foarte importanta!

Mirel Curea, jurnalist la Evenimentul Zilei, a vorbit luni seara, la Antena 3, despre trecutul fostului presedinte Traian Basescu. Potrivit jurnalistului, lui Traian Basescu i s-a ordonat o misiune foarte complicata.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )