Libnet.ro
UNICEF

19:15

Adevarul despre relatia Irinei Rimes cu Tudor Chirila s-a aflat. Artista a rupt tacerea

Playtech Playtech,
Adevarul despre relatia Irinei Rimes cu Tudor Chirila s-a aflat. Artista a rupt tacerea

Irina Rimes nu este o carte usor de deschis. Tine multe lucruri doar pentru ea, dar se achita si fata de publicul sau, povestind o farama din ce este. Artista a vorbit despre cum arata aceasta perioada pentru ea, ce relatie are cu Tudor Chirila sau cu Smiley, ce ii lipseste de la Chisinau si . continuă pe Playtech

Ce relatie are Irina Rimes cu Tudor Chirila si cand il cauta pe cunoscutul artist. inainte de piesa Visele faceam 250 lei pe weekend

Isi canta visele in piese, dar si iubirile pierdute. Cu toate astea, Irina Rimes nu e o carte usor de descifrat. Ramane insa o artista completa, care are succes si peste granita. Cum arata aceasta perioada pentru ea, ce relatie are cu Tudor Chirila sau cu Smiley, ce ii lipseste de la Chisnau ,ce isi doreste pentru parintii sai, despre toate astea, dar si despre multe altele, am povestit cu Irina intr-un interviu OK!.

Medicul Streinu-Cercel, adevarul despre vaccinul anti-COVID-19: E degeaba in aceste conditii

Apar noi informatii despre vaccinul anti-COVID-19. Managerul Institului de Boli Infectioase Matei Bals, Adrian Streinu-Cercel, a explicat cateva principii de baza ale eficientei vaccinului impotriva noului coronavirus. Potrivit specialistului, prioritate la vaccinare vor avea anumite categorii de persoane, printre care se regasesc si medicii. Cine sunt persoanele care pun in pericol sanatatea celorlalti Managerul de .

Simona Halep, mesaj dur pentru cei care nu cred in virus. Adevarul despre simptomele sale

Simona Halep s-a vindecat de coronavirus, iar intre timp a reluat, luni, si pregatirea pentru noul sezon competitional. De altfel, numarul doi WTA le transmite un mesaj celor care nu cred in existenta noului coronavirus. Simona Halep, mesaj dur pentru cei care nu cred in virus E prima zi in care ma antrenez 100%. Am .

Adevarul despre medicul erou de la Piatra Neamt. O fosta pacienta rupe tacerea

Saptamana trecuta o noua drama, compartiva cu cea din Colectiv, a avut loc la Piatra Neamt. Un incendiu de proportii a avut loc la Spitalul din Piatra Neamt, soldat cu zece decese. in acelasi incendiu alte persoane au fost ranite grav, printre care si medicul Ioan Catalin Denciu. Acesta, in incercarea de a-si salva pacienti, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )