Libnet.ro
UNICEF

12:00

Simona Halep, mesaj dur pentru cei care nu cred in virus. Adevarul despre simptomele sale

Playtech Playtech,
Simona Halep, mesaj dur pentru cei care nu cred in virus. Adevarul despre simptomele sale

Simona Halep s-a vindecat de coronavirus, iar intre timp a reluat, luni, si pregatirea pentru noul sezon competitional. De altfel, numarul doi WTA le transmite un mesaj celor care nu cred in existenta noului coronavirus. Simona Halep, mesaj dur pentru cei care nu cred in virus E prima zi in care ma antrenez 100%. Am . continuă pe Playtech

Simona Halep, mesaj pentru cei care nu cred in existenta Covid-19

Jucatoarea Simona Halep s-a numarat printre sportivii de top ai planetei care au fost infectati cu noul virus gripal Sars-Cov-2.

Halep, primul antrenament dupa ce s-a vindecat de COVID-19: Mesaj pentru cei care nu cred in boala

Simona Halep 2 WTA) va reveni in turneele WTA, cel mai probabil in luna ianuarie, in Australia, acolo unde se va pregati pentru primul Grand Slam al anului.

Judetul Sibiu, cel mai afectat de pandemia de coronavirus: Pacientii COVID-19 incep sa fie internati si in sectiile cu paturi pentru cei care nu erau infectati

Judetul Sibiu a devenit regiunea cea mai afectata de pandemia de coronavirus, nu doar pentru Romania, dar rata de mortalitate urca Sibiul in topul negru COVID din Europa. Judetul Sibiu, cea mai mare.

Ludovic Orban: Am transmis catre toti colegii nostri sa se opreasca doua zile din campania electorala, din respect pentru cei care si-au pierdut viata, pentru familiile lor si pentru cei care au avut de suferit (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban, presedintele PNL, a anuntat ca le-a transmis colegilor liberali sa se opreasca doua zile din campania electorala, in contextul incendiului devastatorde la Neamt, din.

Simona Halep: De la FRT nu am luat niciun ban Sa am un copil cred ca o sa depaseasca orice senzatie

Simona Halep a declarat ca nu a cerut niciodata nimic de la Federatia Romana de Tenis si nu a luat niciun ban de la for, ea considerand ca trebuie sa joace pentru Romania fara nimic. Halep a precizat insa ca in 2011 i s-a spus ca nu mai are voie sa se antreneze la Centrul National de Tenis, dupa ce a anuntat ca nu va putea participa la Fed Cup.

Ce le transmite Simona Halep celor care nu cred in existenta Covid-19

Simona Halep s-a vindecat de Covid-19, iar intre timp a reluat, luni, si pregatirea pentru noul sezon competitional. Numarul doi WTA le transmite si un mesaj celor care nu cred in existenta noului coronavirus.

Simona Halep, despre cea mai mare dezamagire traita in Romania: Mi s-a interzis asta! Au fost momente foarte grele

Simona Halep, dubla campioana de Grand Slam si fost loc 1 in clasamentul WTA, este printre cei mai mari sportivi ai Romaniei. Dar in drumul ei spre glorie a avut si foarte multe momente care au afectat-o. Iar unul dintre ele a fost provocat chiar de Federatia Romana de tenis, in februarie 2011. La acea .

Care va fi primul turneu pentru Simona Halep in 2020, inainte de Australian Open! Anuntul care clarifica programul romancei

Simona Halep s-a vindecat de coronavirus si a reluat pregatirea pentru noul sezon. Nu are foarte mult timp la dispozitie pentru a ajunge la cea mai buna forma. Organizatorii turneelor din Australia au anuntat ca intentioneaza sa cheme jucatorii inca din luna decembrie. Se va crea o bula securizata, pentru prevenirea raspandirii pandemiei de coronavirus.

Firea, mesaj dur pentru Ludovic Orban: Ludovice, uite-asa un obraz gros avem! Dar sa nu mai zici cuiva! Sa ramana intre noi!

Gabriela Firea a postat, luni seara, un mesaj dur la adresa lui Ludovic Orban, dupa ce impreuna cu primarul Capitalei Nicusor Dan, a efectuat controale in spitalele din subordinea Primariei Capitalei.

COVID-19 a speriat-o pe Simona Halep. Dezvaluirile sportivei dupa ce s-a vindecat: Am trait cu teama zi de zi

Simona Halep se numara printre sportivii de top ai lumii care au fost infectati cu SARS-COV-2. Romanca a povestit experienta prin care a trait, dupa recuperare. Am avut febra, dureri de cap, dureri mu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )