Libnet.ro
UNICEF

13:15

Adevarul despre Republica Moldova. Adevarul meu

Adevărul Adevărul,
Adevarul despre Republica Moldova. Adevarul meu

La cateva saptamani dupa ce m-am intors din Republica Moldova, unde am fost sa dau o mana de ajutor in lupta moldovenilor pentru libertate si democratie, am primit de la cineva de acolo un mesaj intristator. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 20.00. Iurie Leanca, despre decizia UE de a suspenda finantarile pentru Republica Moldova

Vicepremierul pentru Integrare Europeana, Iurie Leanca, este invitatul de luni, 9 iulie, al emisiunii Adevarul Live Moldova. Tema discutiei tine de decizia UE de a suspenda finantarile pentru Republica Moldova, din cauza invalidarii mandatului primarului ales al Chisinaului.

Ce meserie este cea mai solicitata pe piata muncii din Republica Moldova

Pe parcursul ultimilor ani, meseria de cusatoreasa ramane cea mai solicitata de catre angajatori. Numarul solicitarilor specialistilor cu aceasta meserie a constituit, la sfarsitul lunii iunie, 17% din numarul locurilor vacante aflate la evidenta Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM), transmite IPN.

Care sunt problemele profesorilor romani de istorie din Ucraina, Republica Moldova, Serbia si Ungaria

Centrul de Studii Transilvane al Academiei Romane - Filiala Cluj si UBB organizeaza intre 9 si 14 iulie, la Cluj, a XIV-a editie a scolii de vara cu tema Provocarile istoriei ca stiinta si disciplina de invatamant la inceputul mileniului trei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )