Libnet.ro
UNICEF

16:16

Care sunt problemele profesorilor romani de istorie din Ucraina, Republica Moldova, Serbia si Ungaria

Adevărul Adevărul,
Care sunt problemele profesorilor romani de istorie din Ucraina, Republica Moldova, Serbia si Ungaria

Centrul de Studii Transilvane al Academiei Romane - Filiala Cluj si UBB organizeaza intre 9 si 14 iulie, la Cluj, a XIV-a editie a scolii de vara cu tema Provocarile istoriei ca stiinta si disciplina de invatamant la inceputul mileniului trei. continuă pe Adevărul

Admitere 2018: Care sunt cele mai bune licee din Romania, in functie de media de admitere. Top 50

Ministerul Educatiei a publicat rezultatele repartizarii computerizate la liceu 2018. Care sunt liceele pe care s-au batut cei mai multi elevi de clasa a VIII-a. Hotnews a publicat Top 50 de specializari pe.

Tragedie pe un poligon din Ucraina. Patru militari au murit, iar noua au fost raniti

Tragedie pe poligonul Rivno din Ucraina. Patru militari au murit, iar noua au fost raniti in vineri dimineata, dupa ce a explodat un aruncator de grenade. Doi soldati au murit pe loc, iar ceilalti doi in drum.

Ct de serioasa este optiunea de suspendare a presedintelui Klaus Iohannis si care sunt sansele sa se realizeze. Ce vrea Tariceanu n schimbul suspendarii

Scenariul suspendarii presedintelui a fost relansat la sfarsitul saptamanii de catre liderul PSD, Liviu Dragnea, nemultumit ca presedintele Klaus Iohannis nu a semnat inca decretul de revocare al sefei DNA. Care sunt sansele ca un astfel de demers sa fie pus in aplicare? in actualul context politic, suspendarea pare greu de realizat dupa ce UDMR a anuntat ca nu este de acord iar partenerul de Coalitie, Calin Popescu Tariceanu, nu are interes sa o sustina. Surse politice convergente au declarat pentru Hotnews. ro ca exista un scenariu in care Tariceanu ar fi de acord cu suspendarea, insa si acesta este greu de pus in practica.

ALERTA METEO: Veste teribila pentru romani in weekend! Care sunt zonele de la munte si mare cele mai afectate de FENOMENELE EXTREME...

Vestile nu sunt deloc bune pentru romanii care vor petrece in acest week-end la mare sau la munte! Vremea se strica, iar ploile abundente revin. incepand de joi, un nou pasaj frontal a afectat majoritatea.

Parlamentul a adoptat noul Cod Administrativ. Care sunt cele mai controversate prevederi

Camera Deputatilor a adoptat luni cu 175 de voturi pentru 33 impotriva si 15 abtineri proiectul de lege care schimba Codul Administrativ. Printre principalele modificari aduse se numara introducerea unor indemnizatii speciale pentru alesii locali si posibilitatea ca acestia sa detina calitatea de persoana fizica autorizata. Proiectul de lege urmeaza sa mearga la promulgare la presedintele Klaus Iohannis.

Sondaj CURS: Care sunt institutiile in care romanii au cea mai mare incredere. Scadere serioasa privind Parlamentul (FOTO)

Un sondaj de tip Omnibus realizat de catre Centrul de Sociologie Urbana si Regionala - CURS arata faptul ca pompierii, armata si biserica continua sa fie institutiile in care romanii au cea mai mare.

Donald Trump, critici la adresa aliantilor din NATO inainte de summitul de la Bruxelles. Care sunt nemultumirile presedintelui american

Presedintele american Donald Trump a reluat criticile la adresa aliatilor din NATO privind refuzul acestora de a majora cheltuielile cu apararea. Aceste critici vin cu doar o zi inainte de plecarea acestuia pentru a .

Admitere n liceu 2018 Care sunt liceele pe care s-au batut cei mai multi elevi de clasa a VIII-a: Top 50 de specializari pe tara

Colegiul National Sfantul Sava din Bucuresti este liceul cu cele mai mari medii de admitere, anul acesta. Rezultatele repartizarii computerizate a elevilor la liceu 2018, publicate astazi de Ministerul Educatiei, arata ca media ultimului admis astazi la Sava, la specializarea Matematica-Informatica bilingv engleza, este 9. Asta desi Colegiul Sava din Bucuresti nu intra in topul liceelor cu absolventi cu media 10 la BAC, fiind net surclasat la acest capitol de Colegiul National Gheorghe Lazar. Pe locul 2 in topul liceelor, dupa media de admitere, este Colegiul National Mircea cel Batran din Constanta, iar pe locul 3 este Colegiul National Fratii Buzesti Craiova.

Cine ar putea fi seful interimar de la DNA, dupa revocarea lui Kovesi: Care sunt urmatorii pasi pentru numirea noului procuror-sef

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul de revocare din functie a sefei DNA Laura Codruta Kovesi, decretul care a fost publicat in Monitorul Oficial. Din acest moment, seful statului nu mai controleaza.

VIDEO Afaceri pe internet cu tichetele de vacanta de la stat. Preturile la care sunt vndute

Tichetele pentru vacanta acordate in sfarsit in acest an bugetarilor si unor salariati din mediul privat, se vand bine pe internet. in loc sa le foloseasca pentru un concediu in Romania, multi le dau cu 2 - 300 de lei mai putin.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )