Libnet.ro
UNICEF

12:00

Adevarul despre spitale si medicina pe vremea lui Ceausescu: putin romani stiu aceste fapte cutremuratoare

Playtech Playtech,
Adevarul despre spitale si medicina pe vremea lui Ceausescu: putin romani stiu aceste fapte cutremuratoare

Subiectul spitalelor romanesti e cat se poate de actual, indiferent de ce guvern vorbim sau de ce presedinte. Cum era insa in vremea cand multe dintre spitalele de acum erau nou-noute? Pe. continuă pe Playtech

Silviu Prigoana a facut-o ras pe Adriana Bahmuteanu. A spus adevarul despre ea, ca mama (Exclusiv)

Disputele dintre Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu par sa nu mai aiba sfarsit. Dupa ce au devenit celebri datorita relatiei lor tumultoase, iata ca acum Silviu Prigoana isi ataca, din nou, fosta sotie, de data aceasta din cauza pensiei alimentare. A spus adevarul despre ea, ca mama. Ce spune celebrul om de afaceri despre mama .

Vali Vijelie, adevarul despre cantarea din Zanzibar. E ireal ce au facut femeile cand a scos teancuri de bani

Vali Vijelie a mutat manelele de la Mamaia pe plaja din Zanzibar in ianuarie. Cum in Romania la acea vreme show-urile cu manele si nu numai erau interzise, cantaretul a gasit locul potrivit pentru a-si exercita talentul. A facut chef de chef cu bastinasii, a ridicat la dans mulatrele, iar toti turistii de pe plaja .

Medicul Valeriu Gheorghita, adevarul despre moartea profesorului din Oradea dupa vaccinarea anti-Covid-19. Ce s-a intamplat, de fapt

Moarte suspecta in Oradea, acolo unde profesorul universitar Ioan Dzitac a murit la doua saptamani dupa ce i s-a administrat prima doza de vaccin. in urma mortii sale, mai multe voci sustin ca motivul decesului ar putea fi serul de la Pfizer. Medicul Valeriu Gheorghita dezvaluie misterul mortii pacientului. Ce mesaj a transmis profesorul dupa .

Ce a mancat Costi Ionita in 3 saptamani la Survivor Romania. Adevarul despre conditiile din jungla

Costi Ionita a fost una dintre surprizele de la Survivor. Artistul a intrat in echipa Faimosilor, insa nu a rezistat decat trei saptamani in jungla din Republica Dominicana. Ce a mancat Costi Ionita la Survivor. Lucrurile care nu s-au vazut la televizor El a fost cel de-al doilea concurent eliminat in competitie, insa timpul pe .

Secretul lui Gigi Becali s-a aflat! Unde isi ascundea banii pe vremea lui Ceausescu, de fapt

Secretul lui Gigi Becali s-a aflat. Unde isi ascundea banii pe vremea lui Ceausescu, de fapt. Povesti inedite cu patronul FCSB, de pe vremea trista a comunismului. Ce trebuia sa faca acesta ca sa scpae cu fata curata, cititi in articolul de mai jos. Este soc in lumea buna. Ce a muncit Gigi Becali pe .

Dezvaluiri noi si socante despre Printesa Diana. Documentarul spune tot adevarul despre ea

Rara inteligenta emotionala a Printesei Diana a fost dezgropata prin aparitia unor inregistrari video nemaivazute. Capacitatea extraordinara a sa de a se conecta cu oamenii va fi afisata intr-un nou documentar. Diana, noul documentar despre Printesa de Tara Galilor. Urmeaza noi imagini si dezvaluiri Compania de productie Lightbox a pregatit noi imagini cu Printesa Diana .

Un barbat este cercetat pentru comunicarea de informatii false dupa ce a distribuit o brosura numita Adevarul despre noul vaccin ARN Covid 19 pe o strada din Focsani

Un barbat in varsta de35 de ani din Pitestieste cercetat de politistipentru comunicarea de informatii false dupa ce a distribuitpe o strada din Focsani brosuri intitulate Adevarul de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2396 seconds )