Libnet.ro
UNICEF

17:45

Secretul lui Gigi Becali s-a aflat! Unde isi ascundea banii pe vremea lui Ceausescu, de fapt

Playtech Playtech,
Secretul lui Gigi Becali s-a aflat! Unde isi ascundea banii pe vremea lui Ceausescu, de fapt

Secretul lui Gigi Becali s-a aflat. Unde isi ascundea banii pe vremea lui Ceausescu, de fapt. Povesti inedite cu patronul FCSB, de pe vremea trista a comunismului. Ce trebuia sa faca acesta ca sa scpae cu fata curata, cititi in articolul de mai jos. Este soc in lumea buna. Ce a muncit Gigi Becali pe . continuă pe Playtech

Gigi Becali, decizie de ultima ora in scandalul cu finul Pandele. Ce a facut omul de afaceri, chiar acum

Gigi Becali a luat o decizie de ultima ora in scandalul cu finul Pandele. Ce a facut omul de afaceri, chiar acum, dupa ce primaria din Voluntari ii datoreaza o suma mare de bani. Gigi Becali are de recuperat o suma de bani de la fimul Pandele. Mutarea surprinzatoare a celor doi Gigi Becali, decizie .

Gigi Becali, decizie radicala. A pregatit totul in secret, ce vrea sa faca

Gigi Becali a surprins pe toata lumea dupa ce a luat o decizie radicala. Patronul FCSB este hotarat sa renunte la tot. Ce intentioneaza acesta sa faca? Gigi Becali, decizie radicala Gigi Becali a anuntat ca intentioneaza sa-si schimbe complet modul de viata. Patronul FCSB vrea sa se retraga la manastire. Aceasta veste a socat .

Anamaria Prodan, nou atac dur la Gigi Becali. Ce implicare are Laurentiu Reghecampf

Anamaria Prodan a facut un nou atac dur la Gigi Becali. Ce implicare are Laurentiu Reghecampf. De data aceasta a fost implicat si fostul antrenor al FCSB. Anamaria Prodan il preaslaveste pe Laurentiu Reghecampf. Este soarele meu si al familiei noastre, un om minunat, de un bun simt Anamaria Prodan l-a atacat din nou dur .

Gigi Becali se pregateste sa se retraga la manastire. Ce schit a ales

Gigi Becali se retrage la manastire. Iar pentru asta se pregateste intens. Vrea sa-si regleze problemele cu justitia, pentru ca procesul sau de reabilitare se afla pe masa judecatorilor. intre timp, acesta si-a construit un schit cu stana si tot ce trebuie in judetul Valcea, intr-un peisaj de vis.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )