Libnet.ro
UNICEF

17:30

Adevarul despre textul din 1942 care ar fi prevestit pandemia de acum

Playtech Playtech,
Adevarul despre textul din 1942 care ar fi prevestit pandemia de acum

Este evident ca fake news-ul este un fapt. Mai ales in era Covid. De ceva timp se tot vehiculeaza afirmatia conform careia scriitorul britanic C. Lewis a scris un pasaj din cartea The. continuă pe Playtech

Adevarul despre Vulpita de la Acces Direct. Ce face cand nu apare la Antena 1

Veronica Stegaru, alias Vulpita, se comporta si in viata de zi cu zi tot ca o vedeta, chiar daca nu este la televizor. Cand a fost la Blagesti, acasa la familia ei, Vulpita s-a filmat in lanul cu porumb. S-a aflat adevarul despre Vulpita de la Acces Direct. Ce face cand nu este la Antena .

Raed Arafat, strigat de avertizare despre pericolul din jurul nostru: Asimptomaticii transmit boala!

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta atrage atentia asupra numarului mare de noi imbolnaviri, explicand faptul ca acesta va aduce cu sine si mai multi bolnavi in stare grava la Terapie Intensiva. Raed Arafat a confirmat in cursul serii de duminica transmiterea virusului de la persoanele asimptomatice. Din pacate, atata tmp cat oamenii nu respecta .

FOTO Avocata din Cluj care i-a zapacit pe fotbalisti. Si Adrian Cristea a pus ochii pe ea

Absolventa de drept, business developer si pasionata de sport, Andreea din Cluj este una dintre cele mai surprinzatoare prezente de pe Istagram. Printre urmaritorii ei se numara si Adrian Cristea. Avocata din Cluj care face furori printre fotbalisti. Adrian Cristea a pus ochii pe ea Pasionata de calatorii, sport, dar si de fotografie, Andreea, absolventa .

Adevarul despre cumplita explozie din Beirut! Cauza deflagratiei este uluitoare

Explozia produsa in portul din Beirut ar fi izbucnit din cauza nitratului de amoniu. Declaratia a fost facuta de premierul libanez Hassan Diab, iar reprezentantii Ambasadei Statelor Unite din Beirut au anuntat ca exista informatii ca explozia a eliberat u gaz extrem de toxic in aer. Cu toate acestea, oficialii libanezi nu vorbesc de un atac terorist. Deflagratia a ucis cel putin 78 de oameni, a ranit pestr 4. 000 si a provocat daune fara precedent.

EXCLUSIV Adevarul despre tratamentele pentru COVID-19, la cinci luni de la debutul pandemiei: Remdesivir pare ca nu reduce mortalitatea Hidroxiclorochina, folosita in Romania, in ciuda efectelor adverse Anticoagulantele, mai eficiente

EXCLUSIV Au trecut aproape cinci luni de cand Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a declarat oficial ca omenirea se confrunta cu o pandemie din cauza noului coronavirus. De atunci si pana astazi lumea.

Ce ne mai spunem cand nu mai vorbim despre Revolutia din 1989? Cronica teatru: Jurnal de Bucuresti. 1989

Pandemie, jurnal de carantina, canicula, distantare fizica, masti, stare de alerta. cateva dintre jaloanele printre care ne desfasuram, acum, viata. intre timp, s-a relaxat viata culturala. Reprezentatiile in aer liber, mai exact. Trupele s-au inghesuit in gradinile de vara, altii au improvizat prin parcuri iar cei mai norocosi au avut spatii deschise in dotare. Majoritatea a asumat ca, dupa carantina, lumea trebuie sa se distreze si a scos pe coverta bulevardiere, chiar suse, in fine, artileria usoara. Altii, mai curajosi, si-au adus artileria grea. Aici se inscrie si premiera de la TNB-Amfiteatrul in aer liber, in care am fost pentru prima data, un loc excelent - Jurnal de Romania. 1989, regie si scenariu Carmen Lidia Vidu.

Gravida din Arad care a murit de COVID raspandea teorii ale conspiratiei: Nu port masca pentru ca faciliteaza reproducerea bacteriilor care pot ajunge in gura si in plamani

Femeia de 39 de ani din Arad insarcinata in 28 de saptamani care a murit saptamana trecuta in urma infectiei cu COVID-19 posta pe Facebook teorii ale conspiratiei despre virus. Ea se lauda cu faptul ca nu purta masca pe motiv ca faciliteaza reproducerea pentru bacteriile care pot ajunge in gura si in plamani si acuza autoritatile de faptul ca ti-au spus sa staiincasa in loc sa iti intaresti sistemul imunitar contactand un agent patogen la fel cum ti-au spus ca se moare de pojar cand stii foarte bine ca asta este o abominatie.

Ultimele ore din viata politicianului din Slatina care a murit chiar in ziua in care a fost externat, dupa ce a fost tratat de COVID-19

Noi dezvaluiri despre ultimele oredin viata politicianului din Slatina care se vindecase de noul coronavirus de tip SARS CoV-2, dar s-a stins din viata la scurt timp dupa.

Femeia din Targoviste care ofera un ajutor urias pentru copiii din nevoiasi

O romanca din Targoviste a infiintat acum 5 ani asociatia Give and Help, prin care sprijina familiile necajite din regiunea ei. Nicoleta Ionita ajuta zeci de copii saraci cu alimente si cu rechizite, pentru ca micutii sa nu renunte la scoala. Si a reusit sa construiasca mai multe case in zona, pentru familii sarace care traiau in conditii greu de imaginat.

Alianta USR-PLUS, prima formatiune politica din Romania care strange semnaturi online

Reprezentantii Aliantei USR-PLUS au anuntat ca de astazi vor incepe strangerea de semnaturi de sustinere online, printr-un mecanism aprobat de Autoritatea Electorala Permanenta AEP). Decizia de a apela si la aceasta metoda vine in contextul in care numarul de cazuri de COVID-19 este in crestere in Romania.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )