Libnet.ro
UNICEF

20:00

Gravida din Arad care a murit de COVID raspandea teorii ale conspiratiei: Nu port masca pentru ca faciliteaza reproducerea bacteriilor care pot ajunge in gura si in plamani

Hotnews Hotnews,
 Gravida din Arad care a murit de COVID raspandea teorii ale conspiratiei: Nu port masca pentru ca faciliteaza reproducerea bacteriilor care pot ajunge in gura si in plamani

Femeia de 39 de ani din Arad insarcinata in 28 de saptamani care a murit saptamana trecuta in urma infectiei cu COVID-19 posta pe Facebook teorii ale conspiratiei despre virus. Ea se lauda cu faptul ca nu purta masca pe motiv ca faciliteaza reproducerea pentru bacteriile care pot ajunge in gura si in plamani si acuza autoritatile de faptul ca ti-au spus sa staiincasa in loc sa iti intaresti sistemul imunitar contactand un agent patogen la fel cum ti-au spus ca se moare de pojar cand stii foarte bine ca asta este o abominatie. continuă pe Hotnews

Motivul pentru care gravida din Arad care a murit nu credea in COVID-19: Nu port masca pentru ca...

Gravida de 38 de ani din Arad carea murit din cauza noului coronavirus nu credea in existenta virusului. Femeia s-a stins in urma cu doua zile, in ambulanta, in timp ce era transportata de la Arad la Timisoara.

Declaratii tulburatoare. Sotul gravidei din Arad care a murit de COVID-19 vorbeste despre ultimele momente din spital: Mi-a zis ca ma iubeste si ne-am spus Noapte buna!

Povestea tragica a femeii insarcinate, de 39 de ani, din Arad care a murit din cauza COVID-19 a intristat intreaga tara. Fusese initial internata la Spitalul din Arad, dupa ce a fost depistata pozitiv cu noul.

Noi detalii in cazul gravidei din Arad care a murit de COVID-19. Politistii au intocmit dosar pentru ucidere din culpa

In cursul zilei de joi, o femeie in varsta de 39 de ani din Arad a pierdut lupta cu COVID-19. Aradeanca era insarcinata sa urma sa nasca o fetita, insa soarta le-a rapit cea mai mare bucurie si a adus fa.

Noi detaii in cazul gravidei din Arada care a murit de COVID-19. Politistii au intocmit dosar pentru ucidere din culpa

In cursul zilei de joi, o femeie in varsta de 39 de ani din Arad a pierdut lupta cu COVID-19. Aradeanca era insarcinata sa urma sa nasca o fetita, insa soarta le-a rapit cea mai mare bucurie si a adus fa.

Patru localitati din Arad au intrat in carantina din cauza focarelor de coronavirus

Patru localitati din Arad au intrat in carantina din cauza focarelor de COVID-19, in urma deciziei Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Arad. Este vorba despre Gurahont, Bontesti, Seleus si Moroda. Masura a fost confirmata, sambata dimineata, printr-un ordin al Departamentului pentru Situatii de Urgenta.

Ultimele ore din viata politicianului din Slatina care a murit chiar in ziua in care a fost externat, dupa ce a fost tratat de COVID-19

Noi dezvaluiri despre ultimele oredin viata politicianului din Slatina care se vindecase de noul coronavirus de tip SARS CoV-2, dar s-a stins din viata la scurt timp dupa.

FOTO Avocata din Cluj care i-a zapacit pe fotbalisti. Si Adrian Cristea a pus ochii pe ea

Absolventa de drept, business developer si pasionata de sport, Andreea din Cluj este una dintre cele mai surprinzatoare prezente de pe Istagram. Printre urmaritorii ei se numara si Adrian Cristea. Avocata din Cluj care face furori printre fotbalisti. Adrian Cristea a pus ochii pe ea Pasionata de calatorii, sport, dar si de fotografie, Andreea, absolventa .

Jonathan Isaac, primul baschetbalist din NBA care refuza sa ingenuncheze

Baschetbalistul echipei Orlando Magic Jonathan Isaac este primul jucator din NBA care refuza sa ingenuncheze in timpul intonarii imnului national, de cand s-a reluat, joi, campionatul nord-american, informeaza BBC.

Patru localitati din Arad au intrat si ele in carantina

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Arad a decis, vineri seara, sa puna in carantina patru localitati in care exista focare de COVID-19, respectiv Gurahont, Bontesti, Seleus si Moroda, iar masura a fost confirmata, azi dimineata, printr-un ordin al Departamentului pentru Situatii de Urgenta, conform Hotnews.

De acum, faci cumparaturi online mai linistit: schimbarea din Chrome care te ajuta enorm

Pentru a te ajuta sa dormi mai linistit noaptea, Google aduce o modificare semnificativa browserului Chrome, cand vine vorba de achizitii online. Numarul celor care au ajuns sa-si foloseasca.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )