Libnet.ro
UNICEF

23:31

Adevarul despre unul dintre cei mai sangerosi tirani ai istoriei. Cum a fost defaimat de William Shakespeare

Adevărul Adevărul,
Adevarul despre unul dintre cei mai sangerosi tirani ai istoriei. Cum a fost defaimat de William Shakespeare

Multa vreme Richard al III-lea a fost considerat unul dintre cei mai sangerosi tirani ai istoriei. Regele englez era acuzat de multe atrocitati, printre altele si de uciderea nepotilor si a sotiei sale. Cercetarile istorice mai recente arata ca de fapt Richard al III-lea a fost o victima a defaimarii mediatice a vremii, la care a participat si scriitorul William Shakespeare. continuă pe Adevărul

Cine a fost ingerul mortii din lagarele naziste. Ororile comise de bavarezul obsedat de gemeni

Josef Mengele, numit si ingerul Mortii, a fost considerat drept unul dintre cei mai atroce criminali din lagarele de exterminare naziste. Medic sef al SS la Auschwitz, acesta hotara cine traieste si cine moare odata ajuns in lagar, dar mai ales a facut experimente cumplite pe prizonieri, inclusiv copii.

Avertismentul unui primar care si-a scos orasul din mizerie:E absurd sa avem comune cu sub 100 de locuitori

Ioan Popa, unul dintre cei mai importanti primari ai PNL, care a reusit sa obtina rezultate extraordinare pentru un oras considerat mort din punct de vedere economic, trage un semnal de alarma serios pentru colegii sai de la Bucuresti.

Jean-Claude Van Damme, femeile pe care le-a iubit, lupta cu drogurile si afectiunea cu care a fost diagnosticat. Ce schimbat e actorul

Jean-Claude Van Damme este unul dintre cei mai populari actori din filmele de actiune. Numele lui adevarat este Jean-Claude Camille Francois van Varenberg si s-a nascut in Belgia, la Bruxelles. Astazi are si statuie in orasul unde a venit pe lume.

Noul coronavirus, situatia la zi in judetul Hunedoara. Cei mai multi pacienti cu Covid 19 s-au vindecat

Noul coronavirus, situatia la zi in judetul Hunedoara. Cei mai multi dintre pacientii diagnosticati cu infectia Covid 19 s-au vindecat.

Cei mai buni dintre noi pleaca primii...

Iar unul dintre acesti oameni buni, Stelian Chiforescu, colegul si prietenul nostru drag si partener de 28 de ani a plecat mult prea devreme dintre noi, nedrept de devreme.

Cei mai buni dintre noi pleaca primii...

Iar unul dintre acesti oameni buni, STELIAN CHIFORESCU, colegul si prietenul nostru drag si partener.

Genocidul rwandez: Felicien Kabuga, unul dintre principalii acuzati, a fost arestat la Paris

Unul dintre principalii acuzati in dosarul genocidului din Rwanda, Felicien Kabuga, considerat finantatorul genocidului rwandez, a fost arestat sambata dimineata in apropiere de Paris, au anuntat sambata Parchetul general si Jandarmeria franceze, relateaza AFP si Reuters, potrivit Agerpres. Potrivit Ministerului Justitiei francez, arestarea a fost operata de catre jandarmi in jurul orei locale 07:30 05:30 GMT). Bogat om de afaceri de etnie hutu, Kabuga 84 de ani) era urmarit de 25 de ani de justitia internationala. SUA pusesera pe capul sau o recompensa de 5 milioane de dolari.

Veni, vidi..., vinci! Despre succes cu contratenorul Franco Fagioli

Un album lansat pe 8 mai 2020, cu 7 arii din 12 inregistrate in premiera mondiala si o ocazie de a admira vocea unuia dintre cei mai cunoscuti contratenori ai momentului, argentinianul Franco Fagioli.

Grupul statuar Lupa Capitolina a fost reintregit: statuia care il reprezenta pe unul dintre copii a fost gasita pe jos

Dupa ce, la inceputul lunii martie, unul dintre copiii din cadrul grupului statuar Lupa Capitolina a fost ridicat de pe locatie si depozitat la loc sigur, angajatii Serviciului Amenajari Urbane din cadrul Primariei Constanta impreuna cu un specialist l-au repus pe pozitie.

Unul dintre medicii aflati in misiune in Republica Moldova, infectat cu noul coronavirus. Toti membrii echipajului, testati in Vama Albita

Unul dintre medicii care au participat la misiunea umanitara din Republica Moldova a fost depistat pozitiv la COVID-19, fiind preluat cu izoleta din Vama Albita si transportat cu elicopterul in localitatea de domiciliu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )