Libnet.ro
UNICEF

13:31

Avertismentul unui primar care si-a scos orasul din mizerie:E absurd sa avem comune cu sub 100 de locuitori

Adevărul Adevărul,
Avertismentul unui primar care si-a scos orasul din mizerie:E absurd sa avem comune cu sub 100 de locuitori

Ioan Popa, unul dintre cei mai importanti primari ai PNL, care a reusit sa obtina rezultate extraordinare pentru un oras considerat mort din punct de vedere economic, trage un semnal de alarma serios pentru colegii sai de la Bucuresti. continuă pe Adevărul

Avertismentul unui oficial american din domeniul sanatatii. Ar putea urma cea mai neagra iarna din istoria moderna

Un oficial guvernamental american din domeniul sanatatii avertizeaza ca in lipsa unei reactii nationale fundamentate stiintific la epidemia de COVID-19 ar putea urma cea mai neagra iarna din istoria moderna.

Europa pregateste dezvoltarea unui vaccin: care e compania care-l promite

Cercetatorii din intreaga lume se afla intr-o cursa contracronometru pentru a veni cu un vaccin impotriva noului tip de virus. Iar Europa se grabeste, la randu-i, sa faca acelasi.

Cum ii raspund doi cercetatori romani unui concetatean care se lauda ca va ignora carantina si regulile autoritatilor

Cunoscutul fizician si cercetator Cristian Presura si Stefan Szedlacsek, cel care a realizat prima clonare din Romania, au reactionat la postarea de pe Facebook a unui roman 20 mii de like-uri si creste), unde se lauda ca el va ignora regulile autoritatilor si va face ce vrea in criza Covid. Draga Cezar Ionascu, postarea ta intitulata Declaratie importanta pt tara despre Covid 19) m-a facut pe mine si pe Stefan Szedlacsek sa ne intrebam daca tu si societatea) mai aveti nevoie de cercetatori ca noi. De ce sa mai cercetam vaccinuri, medicamente si aparate medicale in laboratoarele noastre daca tu si cei care iti dau drepate) nu veti folosi cercetarile noastre?, scrie cercetatorul Presura pe pagina sa de Facebook.

Roman care s-a intors din Italia, aflata in zona rosie, a mintit autoritatile privind locul din care a venit pentru a scapa de carantina

Un aradean a venit in Romania din Italia, tara aflata in zona rosie din cauza numarului mare de infectari cu coronavirus, insa a mintit autoritatile romane, spunand ca se intoarce din Ungaria.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )