Libnet.ro
UNICEF

09:47

Adevarul despre vinovatii raspandirii pestei porcine africane

Antena3 Antena3,
Adevarul despre vinovatii raspandirii pestei porcine africane

Dorin Cojocaru, presedintele Asociatiei Patronale Romane din Industria Laptelui APRIL) relateaza cateva posibilitati de raspandire a virusului pestei porcine, desi intr-o ferma de porci industriala,. continuă pe Antena3

Bulgaria interzice introducerea n tara a produselor din carne de porc, din cauza pestei porcine africane

Autoritatea pentru Siguranta Alimentara din Bulgaria a luat masuri suplimentare de control la granita fiind interzisa introducerea in tara a produselor din carne de porc, cu scopul prevenirii patrunderii pe teritoriul tarii a virusului pestei porcine africane, transmite MAE, intr-o atentionare emisa vineri pentru romanii care calatoresc in statul vecin.

Politic show:Liviu Dragnea ar putea sa primeasca oficial statutul de persona non grata din partea mai multor cancelarii occidentale; Petre Daea, despre criza pestei porcine africane: Pe unii nu-i intereseaza soriciul porcului;Iohannis, avertisment pentru

De la pro-atlantism inapoi spre stalinism?Klaus Iohannis pastreaza miza occidentala a Romaniei, in vreme ce Calin Popescu Tariceanu pare. Coalitia PSD-ALDE face un pas inapoi: modificarea legislatie penale doar prin procedura parlamentara. Si-au amintit ca au majoritatea. Modificarea legislatiei penale se va face prin.

PNL si PMP cer comisie de ancheta pentru criza pestei porcine. Solicitarea pentru infiintare, depusa la Biroul permanent al Camerei Deputatilor

Deputatii PNL si PMP au initiat joi demersurile pentru infiintarea Comisiei parlamentare de ancheta in cazul gestionarii pestei porcine africane, informeaza presedintele PNL, Ludovic Orban. Acesta acuza Guvernul de incompetenta si spune ca ministrul Agriculturii, Petre Daea, si ceilalti responsabili trebuie sa dea explicatii cu privire la situatie.

Se cere demisia sefului ANSVSA - consecintele pestei porcine africane, enorme

Uniunea Salvati Romaniacere demisia sefului Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA), Geronimo Raducu Branescu, pe motiv ca incompetentii pusi in functii.

Raspunsul Executivului Dancila pentru Klaus Iohannis, in criza pestei porcine africane

Dupa ce presedintele Klaus Iohannis a cerut Guvernului sa adopte de urgenta masurile pentru stoparea cresterii numarului focarelor de pesta porcina africana a venit si raspunsul Guvernului.

Guvernul sustine ca a luat toate masurile necesare anti-pesta porcina si il acuza pe Iohannis ca exploateaza politic criza din zootehnie

Guvernul precizeaza, intr-un comunicat, ca a luat si va continua sa ia toate masurile necesare, din punct de vedere institutional si financiar, pentru controlul si combaterea eficienta a raspandirii pestei porcine africane si face apel la presedintele Klaus Iohannis sa inceteze sa exploateze politic aceasta situatie cu consecinte importante din perspective economice si sociale.

Virusul pestei porcine africane, confirmat la Vames, Galati. Toti porcii din sat au fost omorati de veterinari

Din momentul in care a aparut informatia ca exista suspiciune de boala si pana cand s-a trecut la euthanasiere adica aproximativ 48 de ore), din curtile celor 400 de sateni s-au evaporat majoritatea porcilor, asa ca doar opt animale au mai fost gasite de veterinari si ucise.

USR cere demisia lui Petre Daea pentru incompetenta din gestionarea pestei porcine

Uniunea Salvati Romania a anuntat marti seara ca ii solicita demisiai ministrului Agriculturii, Petre Daea, pentru incompetenta de care da dovada atunci cand vine vorba de gestionarea pestei porcine. intr-un comunicat de presa, USR sustine ca ministrul nu are situatia sub control si nici competenta de a conduce un minister intr-o situatie de criza.

Romani lasati FARA LOCURI DE MUNCA din cauza PESTEI PORCINE. Avertismentul presedintelui Asociatiei Producatorilor de Carne de Porc

Peste 1. 000 de romani raman fara locuri de munca din cauza peste porcine africane. Ioan Ladosi, presedintele Asociatiei Producatorilor de Carne de Porc din Romania, a declarat pentru g4media. ro ca el putin.

Romani lasati FARA LOCURI DE MUNCA din cauza PESTEI PORCINE. Avertismentul presedintelui Asociatiei Producatorilor de Carne de Porc

Peste 1. 000 de romani raman fara locuri de munca din cauza peste porcine africane. Ioan Ladosi, presedintele Asociatiei Producatorilor de Carne de Porc din Romania, a declarat pentru g4media. ro ca el putin.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )