Libnet.ro
UNICEF

20:45

Raspunsul Executivului Dancila pentru Klaus Iohannis, in criza pestei porcine africane

Antena3 Antena3,
Raspunsul Executivului Dancila pentru Klaus Iohannis, in criza pestei porcine africane

Dupa ce presedintele Klaus Iohannis a cerut Guvernului sa adopte de urgenta masurile pentru stoparea cresterii numarului focarelor de pesta porcina africana a venit si raspunsul Guvernului. continuă pe Antena3

Conferinta de presa privind epidemia de pesta porcina africana. Petre Daea si Raed Arafat, precizari de ultima ora

Dupa ce presedintele Klaus Iohannis a cerut Guvernului sa adopte de urgenta masurile pentru stoparea cresterii numarului focarelor de pesta porcina africana a venit si raspunsul Guvernului.

Iohannis cere Guvernului masuri de urgenta n criza pestei porcine. Guvernul PSD i-a mpins pe producatorii autohtoni n pragul falimentului

Presedintele Klaus Iohannis cere Guvernului adoptarea de urgenta a tuturor masurilor necesare prin care sa fie stopata cresterea numarului de focare de pesta porcina africana, avertizand asupra riscurilor majore generate de raspandirea exploziva a acestui virus. Din cauza modului defectuos in care este gestionata aceasta situatie de criza, Guvernul PSD i-a impins pe producatorii autohtoni in pragul falimentului . ) Prinsa in lupta cu Justitia, pentru a obtine subordonarea acesteia, guvernarea PSD a uitat sa se lupte cu pesta porcina africana, cel mai grav flagel cu care s-a confruntat zootehnia romaneasca pana in prezent, sustine seful statului, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Harta pestei porcine - ce reguli trebuie respectate in zonele afectate.

Politic show:Liviu Dragnea ar putea sa primeasca oficial statutul de persona non grata din partea mai multor cancelarii occidentale; Petre Daea, despre criza pestei porcine africane: Pe unii nu-i intereseaza soriciul porcului;Iohannis, avertisment pentru

De la pro-atlantism inapoi spre stalinism?Klaus Iohannis pastreaza miza occidentala a Romaniei, in vreme ce Calin Popescu Tariceanu pare. Coalitia PSD-ALDE face un pas inapoi: modificarea legislatie penale doar prin procedura parlamentara. Si-au amintit ca au majoritatea. Modificarea legislatiei penale se va face prin.

CRIZA PESTEI PORCINE. Daea, intrebat daca garanteaza cu functia ca oamenii isi vor primi banii: Da, cu o conditie! (VIDEO)

In criza declansata de pesta porcina africana, Ministrul Agriculturii da vina pe presedintele Klaus Iohannis. Petre Daea sustine ca oamenii afectati, mari fermieri sau simpli sateni, nu-si primesc banii.

Klaus Iohannis, apel de URGENTA pentru Guvernul PSD in scandalul PESTEI PORCINE

Klaus Iohannis intervine in scandalul pestei porcine. Presedintele solicita Guvernului adoptarea de urgenta a tuturor masurilor necesare prin care sa fie stopata cresterea numarului de focare de pesta.

Klaus Iohannis, apel de URGENTA pentru Guvernul PSD in scandalul PESTEI PORCINE: Autoritatile responsabile au fost luate pe nepregatite

Klaus Iohannis intervine in scandalul pestei porcine. Presedintele solicita Guvernului adoptarea de urgenta a tuturor masurilor necesare prin care sa fie stopata cresterea numarului de focare de pesta.

Klaus Iohannis, mesaj pentru diplomatii romani: Parteneriatul strategic cu Statele Unite, prioritate de prim rang (VIDEO)

Adunity_80687Presedintele Klaus Iohannis a sustinut marti o declaratie cu ocazia Reuniunii Anuale a Diplomatiei Romanesti. Cu aceasta ocazie, Klaus Iohannis a subliniat in fata ambasadorilor prezenti la.

Klaus Iohannis, reactie privind pesta porcina africana

Presedintele Klaus Iohannis a cerut Guvernului sa adopte de urgenta masurile pentru stoparea cresterii numarului focarelor de pesta porcina africana. Redam mai jos continutul integral al.

Klaus Iohannis, declaratii in fata ambasadorilor: Nu e loc pentru experimente discutabile in nume personal, amatorism, gafe diplomatice

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut un discurs, marti, la Palatul Cotroceni, unde i-a primit pe sefii de misiuni si consulii generali cu prilejul Reuniunii anuale a diplomatiei romane.

Klaus Iohannis, semnal pentru Guvern: Nu este admisibil ca in Anul Centenarului sa facem pasi inapoi, iar pentru asta avem nevoie de un stat cu o justitie independenta (VIDEO)

Cu ocazia discursului sustinut la Reuniunea Anuala a Diplomatiei Romanestei, Klaus Iohannis a transmis si un mesaj directionat catre Guvern, cerand ca Romania sa nu faca pasi inapoi, subliind in special.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )