Libnet.ro
UNICEF

22:45

Adevarul din spatele celei mai frumoase relatii de iubire de la Survivor: Karina nu e indragostita! Cine o asteapta la Craiova

Playtech Playtech,
Adevarul din spatele celei mai frumoase relatii de iubire de la Survivor: Karina nu e indragostita! Cine o asteapta la Craiova

Show-ul de la Kanal D, Survivor Romania a avut cateva momente pline de pasiune zilele acestea, momente surprinse de camerele de luat vederi. Protagonista a fost Karina, din echipa Razboinicilor. Adevarul din spatele celei mai frumoase relatii de iubire de la Survivor: Karina nu e indragostita! Pe numele adevarat, Elena Karina Fetica, este din Craiova, . continuă pe Playtech

FOTO Bijuteriile Cailor Ferate. Povestea zbuciumata a celor mai frumoase gari din Romania

Vechi de un secol si jumatate, cladirile unora dintre cele mai frumoase gari din Romania au pastrat istorii impresionante.

Cele mai frumoase STATUSURI de Facebook

Mai jos v-am pregatit o colectie de statusuri pentru pozele de pe facebook sau oricare alta retea de socializare pe care o utilizati, care se potrivesc tuturor situatiilor din viata: statusuri pentru pozele.

Mesaje de 1 Martie. Cele mai frumoase urari, mesaje si felicitari pentru persoanele dragi

Mesaje de 1 Martie. Prima zi a primaverii este aproape. Trimite-le persoanelor dragi din viata ta mesaje cu prilejul Martisorului. Inspira-te de aici si transmite-le cele mai bune ganduri si cele mai calde urari cu ocazia venirii primaverii!.

Top 20 Cele Mai Frumoase Plaje Exotice din Lume

Ce poate fi mai frumos decat sa te pregatesti pentru o vacanta? Poate doar sa planifici una intr-o insula exotica de unde nu iti vei mai dori sa pleci vreodata. Sau, cel putin, sa pleci doar ca sa.

Martisorul, intre traditie si patrimoniul UNESCO. Legendele din spatele unui vechi obicei care vesteste primavara

Martisorul, un obiect-bijuterie prins intr-un snur alb cu rosu ce este oferit celor dragi pe 1 martie, a primit de-a lungul timpului semnificatii diverse, de la vestitor al primaverii la simbol al renasterii naturii. Din 2017, traditia este inclusa in lista patrimoniului UNESCO, noteaza Mediafax.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )