Libnet.ro
UNICEF

22:15

Top 20 Cele Mai Frumoase Plaje Exotice din Lume

B1 B1,
Top 20 Cele Mai Frumoase Plaje Exotice din Lume

Ce poate fi mai frumos decat sa te pregatesti pentru o vacanta? Poate doar sa planifici una intr-o insula exotica de unde nu iti vei mai dori sa pleci vreodata. Sau, cel putin, sa pleci doar ca sa. continuă pe B1

Mesaje de 1 Martie. Cele mai frumoase urari, felicitari si sms-uri pe care sa le trimiti celor dragi

Mesaje de 1 Martie. Felicitari de 1 Martie. Prima zi a primaverii poate fi un bun prilej de a le transmite, cu ocazia Martisorului, cele mai frumoase urari persoanelor dragi din familia ta, prietenelor sau colegelor.

Top 10 Cele mai Gustoase Retete cu Avocado

Avocado este unul dintre cele mai in voga ingrediente, nu doar pentru faptul ca este foarte sanatos, ci si datorita faptului ca poate fi folosit intr-o varietate larga de retete, de la sandviciuri si salate,.

FOTO Bijuteriile Cailor Ferate. Povestea zbuciumata a celor mai frumoase gari din Romania

Vechi de un secol si jumatate, cladirile unora dintre cele mai frumoase gari din Romania au pastrat istorii impresionante.

Top 20 Seriale cu Vampiri

Te-ai intrebat vreodata care sunt cele mai bune seriale cu vampiri si varcolaci pe care ai putea sa le urmaresti? Ei bine, trebuie sa stii ca incepand cu anul 2000 cinematografia din intreaga lume a creat o .

Indexul Ignorantei: Romania e a doua tara in care se inregistreaza perceptiile cele mai eronate (studiu)

Romania e a doua tara in care s-au inregistrat perceptiile cele mai eronate, conform Indexului Ignorantei. Pentru 2020, Turcia primeste premiul, putin dorit, de tara cu cele mai putin corecte perceptii. Top 3 este completat de Spania. Brazilienii sunt populatia cu estimarile cele mai apropiate de realitate, urmati de sud-coreeni si olandezi. Cea de-a doua editie a studiului Pericolele perceptiei arata estimarile eronate ale oamenilor din 32 de tari cu privire la proportia celor care mor din cauza bolilor, violentei, accidentelor sau din alte cauze.

Vacanta eco cu iarba. Cele mai cautate destinatii turistice in 2020

Turismul pentru iarba sau vinuri, calatorii cu trenul, vacante in hoteluri eco apar intr-un top al celor mai in voga destinatii cautate de turisti pentru vacantele lor din acest an.

DUPA CE, IN 2019, A INREGISTRAT CELE MAI BUNE REZULTATE DIN ISTORIA SA DE 200 ANI Wienerberger va propune cresterea dividendelor cu 20%

Grupul Wienerberger a inregistrat, anul trecut, cele mai bune rezultate din istoria sa de 200 ani, arata un comunicat de presa. Acesta arata ca veniturile la nivel de grup au crescut cu 5% pana la nivelul record de 3,5 miliarde euro. EBITDA, in conditii similare, a crescut semnificativ, cu 24%, pana la 587 milioane de euro. Cu o crestere EBITDA de 38%, pana la 610 milioane de euro, Wienerberger a depasit tinta de 600 milioane de euro stabilita pentru 2020.

Cine sunt candidatii cu cele mai mari sanse la alegerile parlamentare noi din Hancesti

Candidatii din circumscriptia nr. 38 Hancesti cu cele mai mari sanse sunt Stefan Gatcan, de la Partidul Socialistilor, si candidatul independent Grigore Cobzac. La o distanta foarte mica este Olesea Stamate, de la Partidul Actiune si Solidaritate, si Vitalie Balinschi, de la Partidul Politic Sor. Sunt rezultatele unui sondaj realizat in aceasta circumscriptie de catre compania Date Inteligente SRL iData), in perioada 20-25 februarie.

Veaceslav Negruta bate alarma: Cele mai vestite privatizari s-au facut in anii electorali

Proprietatile statului continua a fi administrate de persoane dubioase care au facut parte in trecut din anturajul fostului lider PDM Vladimir Plahotniuc, iar intre timp au devenit persoane din anturajul presedintelui Igor Dodon. Vicepresedintele Parlamentului Alexandru Suslari afirma ca schemele de la Metalferos continua, iar banii vor ajunge pentru campania electorala a presedintelui Igor Dodon, informeaza IPN.

Primul spital universitar veterinar de urgenta din Romania, inaugurat vineri. Sorin Campeanu: Va avea cele mai moderne si complete dotari

Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti USAMVB) va inaugura, vineri, primul spital universitar veterinar de urgenta din Romania - Prof. dr. Alin Birtoiu, in cadrul.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )