Libnet.ro
UNICEF

20:45

Adevarul din spatele succesului! Lady Gaga, descurajata de fostul iubit! Nu o sa reusesti niciodata, nu o sa ai niciun hit!

Antena3 Antena3,
 Adevarul din spatele succesului! Lady Gaga, descurajata de fostul iubit! Nu o sa reusesti niciodata, nu o sa ai niciun hit!

Ultimul an a fost unul de senzatie pentru celebra cantareata Lady Gaga. Artista a castigat un Oscar, un Grammy, un premiu BAFTA si un Glob de Aur in acelasi an, piesa Shallow fiind hitul cu cea mai. continuă pe Antena3

Adevarul din spatele succesului. Cum era descurajata Lady Gaga de fostul iubit

Ultimul an a fost unul de senzatie pentru celebra cantareata Lady Gaga. Artista a castigat un Oscar, un Grammy, un premiu BAFTA si un Glob de Aur in acelasi an, piesa Shallow fiind hitul cu cea mai lunga stationare pe locul 1 in topuri.

Oscar 2019. Interpretarea melodiei Shallow de catre Lady Gaga si Bradley Cooper a fost unul dintre cele mai emotionante momente (VIDEO)

Lady Gaga si Bradley Cooper au oferit audientei de la Oscaruri unul dntre cele mai emotionate momente. Cei doi au cantat impreuna media Shallow , care a si castigat Oscarul pentru cea mai buna melodie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )