Libnet.ro
UNICEF

14:00

Adevarul Live de la 14.00: De vorba cu trei tatici cool despre cum sa-ti cresti copiii in vremurile moderne

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live de la 14.00: De vorba cu trei tatici cool despre cum sa-ti cresti copiii in vremurile moderne

Daniel Osmanovici, Robert Diaconeasasi Dan Cruceru vorbesc la Adevarul Live despre provocarile prin care trec taticii. Cele mai comice momente, dar si cele mai puternice provocari sunt subiectele de discutie astazi, incepand cu ora 14. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 21.00. Dorin Chirtoaca, despre parlamentarele din 24 februarie

Presedintele Partidului Liberal PL), Dorin Chirtoaca, este invitatul de luni, 21 ianuarie, al emisiunii Adevarul Live Moldova. Vorbim cu ex-primarul de Chisinau despre decizia liberalilor de a merge in alegeri separat de Blocul electoral ACUM.

Cum imbatraneste aparatul reproducator? Aflam la Adevarul Live

Numarul, dar mai ales calitatea ovocitelor si ale spermatozoizilor incep sa scada de la o anumita varsta. Despre rezerva ovariana, menopauza precoce, precum si despre modificarile aparatului reproducator masculin odata cu inaintarea in varsta discutam la Adevarul Live de la ora 14. 00 cu dr. Erna Stoian, specialista in infertilitatea cuplului.

Trei prejudecati frecvente despre insomnie

Lipsa odihnei suficiente are consecinte serioase asupra sanatatii. Cei mai multi adulti au nevoie de 7-8 ore de somn, in fiecare noapte.

Adevarul Live. Ce sanse are Simona Halep sa revina pe prima pozitie in clasamentul mondial de tenis WTA

Petra Kvitova si Naomi Osaka au depasit-o deja pe Simona Halep in clasamentul mondial virtual si, in cel mai rau caz, romanca poate cadea pana pe 4, dupa Australian Open.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )