Libnet.ro
UNICEF

22:30

Adevarul Live. Ce sanse are Simona Halep sa revina pe prima pozitie in clasamentul mondial de tenis WTA

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live. Ce sanse are Simona Halep sa revina pe prima pozitie in clasamentul mondial de tenis WTA

Petra Kvitova si Naomi Osaka au depasit-o deja pe Simona Halep in clasamentul mondial virtual si, in cel mai rau caz, romanca poate cadea pana pe 4, dupa Australian Open. continuă pe Adevărul

Darren Cahill a dezvaluit ce ii interzicea Simona Halep sa faca in timpul turneelor

Simona Halep nu mai este antrenata de Darren Cahill, dupa patru ani in care cei doi au colaborat foarte bine, obtinand rezultate remarcabile.

Darren Cahill stie de ce a pierdut Simona Halep meciul cu Serena Williams: Trebuia sa foloseasca asta, dar nu a reusit!

Simona Halep a fost eliminata in optimi la Australian Open de americanca Serena Williams, care s/a impus in trei seturi 6-1, 4-6, 6-4.

VIDEO Lovitura de mare clasa pentru care Serena Williams a aplaudat-o la scena deschisa pe Simona Halep

Serena Williams a invins-o pe Simona Halep, dupa un meci in care jucatoarea noastra a luptat eroic cu americanca de 37 de ani.

VIDEO Reactie incredibila a mamei Serenei Williams la sfarsitul meciului cu Simona Halep

Serena Williams a invins-o pe Simona Halep in optimile turneului de la Australian Open, dupa un meci incins, care s-a decis in trei seturi.

Capul sus, Simona! Halep s-a luptat admirabil cu Serena Williams si a parasit Australian Open dupa un meci fabulos

Simona Halep a pierdut pentru a noua oara in zece meciuri cu Serena Williams 16 WTA), dar a chinuit-o in multe momente pe americanca de 37 de ani si a parasit terenul in aplauzele publicului.

LIVETEXT Finala din optimi: Simona Halep - Serena Williams

Simona Halep 1 WTA) si Serena Williams 16 WTA) se intalnesc in optimile de finala ale primului Grand Slam al anului. Castigatoarea acestui meci o va intalni in sferturile de finala de la Australian Open pe cehoaica Karolina Pliskova 8 WTA) .

LIVETEXT Finala din optimile Australian Open. Simona Halep - Serena Williams: 0-1 / Primul set a durat 20 de minute

Simona Halep 1 WTA) si Serena Williams 16 WTA) se intalnesc, de la ora 10. 00, in optimile de finala ale primului Grand Slam al anului. Castigatoarea acestui meci o va intalni in sferturile de finala de la Australian Open pe cehoaica Karolina Pliskova 8 WTA) .

LIVETEXT Finala din optimile Australian Open. Simona Halep - Serena Williams: 1-1 / Avem set decisiv!

Simona Halep 1 WTA) si Serena Williams 16 WTA) se intalnesc, de la ora 10. 00, in optimile de finala ale primului Grand Slam al anului. Castigatoarea acestui meci o va intalni in sferturile de finala de la Australian Open pe cehoaica Karolina Pliskova 8 WTA) .

Adevarul Live de la 14.00: De vorba cu trei tatici cool despre cum sa-ti cresti copiii in vremurile moderne

Daniel Osmanovici, Robert Diaconeasasi Dan Cruceru vorbesc la Adevarul Live despre provocarile prin care trec taticii. Cele mai comice momente, dar si cele mai puternice provocari sunt subiectele de discutie astazi, incepand cu ora 14.

Cum imbatraneste aparatul reproducator? Aflam la Adevarul Live

Numarul, dar mai ales calitatea ovocitelor si ale spermatozoizilor incep sa scada de la o anumita varsta. Despre rezerva ovariana, menopauza precoce, precum si despre modificarile aparatului reproducator masculin odata cu inaintarea in varsta discutam la Adevarul Live de la ora 14. 00 cu dr. Erna Stoian, specialista in infertilitatea cuplului.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )