Libnet.ro
UNICEF

17:15

ADEVARUL LIVE De ce a castigat Mihai Viteazul batalia domnitorilor

Adevărul Adevărul,
ADEVARUL LIVE De ce a castigat Mihai Viteazul batalia domnitorilor

De la ora 15. 00, la Adevarul Live, redactorul-sef Historia, Ion M. Ionita, impreuna cu sociologul Darie Cristea si jurnalistul Adevarul Matei Udrea dezbat criteriile pe care s-a realizat topul preferintelor domnitorilor in randul romanilor, intr-o discutie moderata de jurnalistul Liviu Iolu. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 15.00. De ce a castigat Mihai Viteazul batalia domnitorilor

In sondajul importantei domnitorilor realizat de INSCOP pentru Adevarul si revista Historia, Mihai Viteazul ocupa primul loc in topul preferintelor romanilor.

VIDEO De ce a castigat Mihai Viteazul batalia domnitorilor

La Adevarul Live, redactorul-sef Historia, Ion M. Ionita, a dezbatut, impreuna cu sociologul Darie Cristea si jurnalistul Adevarul Matei Udrea, criteriile pe care s-a realizat topul preferintelor domnitorilor in randul romanilor, intr-o discutie moderata de jurnalistul Liviu Iolu.

VIDEO De ce a castigat Mihai Viteazul batalia domnitorilor

La Adevarul Live, redactorul-sef Historia, Ion M. Ionita, impreuna cu sociologul Darie Cristea si jurnalistul Adevarul Matei Udrea au dezbatut criteriile pe care s-a realizat topul preferintelor domnitorilor in randul romanilor, intr-o discutie moderata de jurnalistul Liviu Iolu.

Adevarul Live, ora 11.00. Cartianu, despre cum deraiaza privatizarea CFR Marfa

Astazi este ultima zi in care Gruia Stoica trebuie sa plateasca 172 de milioane de euro pentru a deveni proprietarul CFR Marfa. Dupa ultimele declaratii ale patronului GFR si ale oficialilor din Ministerul Transporturilor, privatizarea se indreapta catre un esec pe care jurnalistii Adevarul il analizeaza la Adevarul Live de la ora 11.

Bombele chimice de zi cu zi, de pe mesele romanilor, explicate de specialisti la Adevarul Live de la ora 11.00

Sorin Mierlea, presedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului, nutritionista Anamaria Iulian si sefa Laboratorului pentru Chimia Alimentului de la Institutul de Bioresurse, Marta Zachia, vor explica, la Adevarul Live, ce amestecuri de chimicale se folosesc la prepararea unora dintre cele mai consumate alimente din Romania.

Adevarul Live, ora 15.00. De ce este biserica blamata pentru inghesuiala de la racla cu moastele Sfintei Parascheva?

Adevarul Live propune cititorilor o dezbatere pe tema celui mai important pelerinaj religios din Romania care se desfasoara intre 10 si 15 octombrie la Iasi. Preotul Eugen Tanasescu, publicistul Florin Iaru si sociologul Darie Cristea INSCOP) vor dezbate alaturi de Liviu Iolu, jurnalist Adevarul, felul in care este perceput pelerinajul la racla cu moastele Sfintei Parascheva.

Bombele chimice de zi cu zi, de pe mesele romanilor, explicate de specialisti la Adevarul Live

Sorin Mierlea, presedintele Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor, nutritionista Anamaria Iulian si sefa Laboratorului pentru Chimia Alimentului de la Institutul de Bioresurse, Marta Zachia, explica, la Adevarul Live, ce amestecuri de chimicale se folosesc la prepararea unora dintre cele mai consumate alimente din Romania.

SONDAJ Mihai Viteazul, cel mai iubit personaj istoric. Topul personalitatilor istorice din Romania

Domnitorul care a izbutit sa uneasca Tara Romaneasca, Transilvania si Moldova in anul 1600 este considerat cel mai important personaj istoric, releva cercetarea Adevarul despre Romania, realizata de INSCOP Research in perioada 10-17 septembrie 2013.

VIDEO De ce este biserica blamata pentru inghesuiala de la racla cu moastele Sfintei Parascheva?

Adevarul Live le-a oferit cititorilor o dezbatere pe tema celui mai important pelerinaj religios din Romania, care se desfasoara intre 10 si 15 octombrie la Iasi. Preotul Eugen Tanasescu, publicistul Florin Iaru si sociologul Darie Cristea INSCOP) au dezbatut alaturi de Liviu Iolu, jurnalist Adevarul, felul in care este perceput pelerinajul la racla cu moastele Sfintei Parascheva.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )