Libnet.ro
UNICEF

19:15

Adevarul Live, ora 15.00. De ce este biserica blamata pentru inghesuiala de la racla cu moastele Sfintei Parascheva?

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 15.00. De ce este biserica blamata pentru inghesuiala de la racla cu moastele Sfintei Parascheva?

Adevarul Live propune cititorilor o dezbatere pe tema celui mai important pelerinaj religios din Romania care se desfasoara intre 10 si 15 octombrie la Iasi. Preotul Eugen Tanasescu, publicistul Florin Iaru si sociologul Darie Cristea INSCOP) vor dezbate alaturi de Liviu Iolu, jurnalist Adevarul, felul in care este perceput pelerinajul la racla cu moastele Sfintei Parascheva. continuă pe Adevărul

VIDEO De ce este biserica blamata pentru inghesuiala de la racla cu moastele Sfintei Parascheva?

Adevarul Live le-a oferit cititorilor o dezbatere pe tema celui mai important pelerinaj religios din Romania, care se desfasoara intre 10 si 15 octombrie la Iasi. Preotul Eugen Tanasescu, publicistul Florin Iaru si sociologul Darie Cristea INSCOP) au dezbatut alaturi de Liviu Iolu, jurnalist Adevarul, felul in care este perceput pelerinajul la racla cu moastele Sfintei Parascheva.

Adevarul Live, ora 11.00. Cartianu, despre cum deraiaza privatizarea CFR Marfa

Astazi este ultima zi in care Gruia Stoica trebuie sa plateasca 172 de milioane de euro pentru a deveni proprietarul CFR Marfa. Dupa ultimele declaratii ale patronului GFR si ale oficialilor din Ministerul Transporturilor, privatizarea se indreapta catre un esec pe care jurnalistii Adevarul il analizeaza la Adevarul Live de la ora 11.

Adevarul Live, de la ora 15.00: cum sa ne imbunatatim stilul de viata prin alimentatie

In acest weekend, Click pentru femei organizeaza la Teatrul Excelsior Weekend in familie, un eveniment dedicat intregii familii, care pune accentul pe imbunatatirea stilului nostru de viata. Astazi, de la ora 15. 00, la Adevarul Live discutam cu nutritionistul Alin Popescu si cu chef Cezar Munteanu despre o alimentatie sanatoasa si cum sa ne dezvoltam un stil de viata benefic.

Grigore Cartianu: Ministrul Transporturilor va pasa raspunderea in privatizarea CFR Marfa

Astazi este ultima zi in care Gruia Stoica trebuie sa plateasca 172 de milioane de euro pentru a deveni proprietarul CFR Marfa. Dupa ultimele declaratii ale patronului GFR si ale oficialilor de la Transporturi, privatizarea se indreapta catre un esec, crede jurnalistul Grigore Cartianu. De asemenea, el spune ca ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, va atribui esecul privatizarii secretarului de stat din minister, Cristian Ghibu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2125 seconds )