Libnet.ro
UNICEF

09:30

Adevarul Live: Confirmare pentru Boris Johnson si pentru BREXIT. Vin referendumuri pentru independenta Scotiei si a Irlandei de Nord?

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live: Confirmare pentru Boris Johnson si pentru BREXIT. Vin referendumuri pentru independenta Scotiei si a Irlandei de Nord?

Aceasta este acum intrebarea esentiala si cu consecinte pentru istoria Marii Britanii si a intregii lumi. Dar este o perspectiva credibila?. continuă pe Adevărul

Boris Johnson, dupa ce exit-poll-urile au indicat victoria conservatorilor in alegerile legislative: Traim in cea mai mare democratie din lume

Premierul britanic Boris Johnson, al carui partid a castigat detasat alegerile parlamentare conform exit-poll-urilor, a multumit tuturor celor au votat, carr au fost voluntari in campanie concluzia sa fiind: Traim in cea mai mare democratie din lume.

Ce inseamna pentru Brexit victoria lui Boris Johnson in alegerile din Marea Britanie

Victoria Partidului Conservator al lui Boris Johnson din alegerile britanice de joi pune Brexitul in linie dreapta, insa acesta este doar inceputul.

Adevarul Live, ora 11.00.Expozitie inedita: oamenii Revolutiei, intr-un apartament comunist

Fotograful Cornel Brad vorbeste, la Adevarul Live, de la ora 11. 00, despre expozitia de portrete fotografice Oameni. Putere. Romania. Revolutie, proiect pentru care a fotografiat numeroase personalitati care au jucat un jucat un rol important la Revolutia din 1989.

Ovidiu Raetchi, la Adevarul Live. il demite Guvernul pe Raed Arafat?

Ovidiu Raetchi vicepresedintele Comisiei de Aparare din Camera Deputatilor, va vorbi, la Adevarul Live, despre scandalul mitei de la Arad, in care e implicat deputatul PSD Dorel Caprar, fost presedinte al Comisiei de Aparare. il va demite Guvernul Orban pe Raed Arafat din functia de secretar de stat in MAI? Va forta PNL alegerile anticipate?.

Alegerile din Marea Britanie si pericolul separatist. Conservatorii au castigat batalia pentru Brexit, dar nationalistii au iesit invingatori in Scotia si Irlanda de Nord

Rezultatul alegerilor anticipate din Marea Britanie ofera un sprijin puternic premierului conservator Boris Johnson de a pune in practica iesirea Regatului Unit din Uniunea Europeana luna viitoare. Potrivit exit-poll-urilor, Conservatorii au obtinut 368 de mandate, cu 50 mai multe decat la ultimele alegeri, din 2017, pe care, de asemenea, le-au castigat. Nationalistii au obtinut mai multe mandate decat unionistii in Irlanda de Nord si Scotia.

VIDEO Alegeri ca-n filme. Boris Johnson a plecat la colindat in ajunul anticipatelor, imitand celebra scena din Love, Actually Cum a reactionat Hugh Grant

Britanicii vor fi chemati joi la urne pentru a decide o noua configuratie a Parlamentului de la Londra, principala miza fiind insa legata de Brexit. Nimic romantic in nesfarsitele dezbateri pe tema. Si totusi, Boris Johnson a decis sa isi incerce norocul plecand la colindat dupa voturi si incercand sa il imite pe fermecatorul David, premierul interpretat de Hugh Grant in filmul devenit deja un clasic al Craciunului, Love, Actually.

VIDEO Ultima zi de campanie: Boris Johnson s-a ascuns intr-un container frigorific, pentru a scapa de reporteri

In timpul unei transmisii live pentru emisiunea Good Morning, Britain, a postului ITV, premierul Boris Johnson s-a ascuns intr-un container frigorific pentru a scapa de reporteri, in timp ce unul dintre consilierii sai este surprins injurand.

Boris Johnson se opune unui nou referendum pentru independenta Scotiei

Premierul britanic, Boris Johnson, i-a transmis vineri seara prim-ministrului scotian, Nicola Sturge.

Premierul Boris Johnson NU este de acord cu un al doilea referendum pentru independenta Scotiei in 2014, poporul scotian alegea sa ramana in Regatul Unit

Premierul britanic Boris Johnson i-a transmis prim-ministrului scotian Nicola Sturgeon ca nu ii va sprijini planul privind un al doilea referendum pentru indepedenta, intr-un clinci ce a avut loc la doar cateva or.

Alegeri in Regatul Unit. Boris Johnson a obtinut o victorie rasunatoare

Victorie zdrobitoare pentru Partidul Conservator al premierului Boris Johnson, in alegerile anticipate din Marea Britanie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )