Libnet.ro
UNICEF

21:30

Alegeri in Regatul Unit. Boris Johnson a obtinut o victorie rasunatoare

Antena3 Antena3,
Alegeri in Regatul Unit. Boris Johnson a obtinut o victorie rasunatoare

Victorie zdrobitoare pentru Partidul Conservator al premierului Boris Johnson, in alegerile anticipate din Marea Britanie. continuă pe Antena3

Alegeri in Marea Britanie: Boris Johnson a obtinut majoritatea absoluta in Parlamentul britanic

Premierul britanic Boris Johnson a obtinut majoritatea in Parlamentul britanic, partidul sau conservator trecand pragul de 326 de locuri din cele 650 ale Camerei Comunelor, potrivit rezultatelor oficiale publicate vineri, relateaza AFP si Reuters.

Exit Poll: Conservatorii britanici se indreapta spre cel mai mare succes din ultimele 3 decenii. Premierul Boris Johnson, incarcat cu o victorie istorica si o majoritate confortabila pe final de Brexit

Conservatorii se indreapta spre o victorie rasunatoare la alegerile nationale din Marea Britanie, fiind pe cale sa obtina o majoritate de 86 de mandate parlamentare, arata rezultatele exit-poll de joi seara, as.

Alegeri in Marea Britanie: Boris Johnson a venit cu cainele la vot. Cozi uriase la sectiile de votare (FOTO)

Premierul Boris Johnson a votat la alegerile anticipate din Marea Britanie, desfasurate joi. Acesta a ven it la sectia de votare insotit de cainele sau Dilyn pe care l-a pupat in fata fotografilor care il.

Premierul Boris Johnson NU este de acord cu un al doilea referendum pentru independenta Scotiei in 2014, poporul scotian alegea sa ramana in Regatul Unit

Premierul britanic Boris Johnson i-a transmis prim-ministrului scotian Nicola Sturgeon ca nu ii va sprijini planul privind un al doilea referendum pentru indepedenta, intr-un clinci ce a avut loc la doar cateva or.

BORIS JOHNSON: Sa realizam Brexitul!

Premierul britanic in exercitiu Boris Johnson a devenit, vineri, unul dintre cei mai puternici oameni din Regatul Unit, in urma triumfului sau in alegerile legislative anticipate, care-i permite sa-si onoreze promisiunea de a scoate tara din Uniunea Europeana UE) la 31 ianuarie, dupa trei ani si jumatate de sfasieri.

Scotienii vorbesc iar de independenta dupa alegerile din Marea Britanie: Boris Johnson nu are un mandat solid de a ne scoate din UE

Scotia trebuie sa primeasca autorizatia de a organiza un nou referendum privind statutul sau in Regatul Unit dupa victoria zdrobitoare a nationalistilor in alegerile parlamentare desfasurate joi, a declarat vineri lidera executivului scotian Nicola Sturgeon, potrivit Reuters, preluata de Agerpres.

Regatul Unit va ingreuna viza pentru imigrantii necalificati

Controlul asupra propriilor reguli de comert exterior, legislatie si sistemul de imigratie sunt cele trei puncte principale ale prim-ministrului britanic, Boris Johnson, atunci cand vorbeste despre propunerea sa legata de Brexit, potrivit Folha, citat de Rador. Conform guvernului, aproximativ 627. 000 de noi imigranti au intrat in tara in 2018, adaugand 283. 000 de persoane populatiei din 2018.

Partidul Conservator al lui Boris Johnson, victorie zdrobitoare in anticipate, in UK

Victorie zdrobitoare a lui Boris Johnson. Partidul Conservator a castigat scrutinul parlamentar din .

VIDEO Alegeri ca-n filme. Boris Johnson a plecat la colindat in ajunul anticipatelor, imitand celebra scena din Love, Actually Cum a reactionat Hugh Grant

Britanicii vor fi chemati joi la urne pentru a decide o noua configuratie a Parlamentului de la Londra, principala miza fiind insa legata de Brexit. Nimic romantic in nesfarsitele dezbateri pe tema. Si totusi, Boris Johnson a decis sa isi incerce norocul plecand la colindat dupa voturi si incercand sa il imite pe fermecatorul David, premierul interpretat de Hugh Grant in filmul devenit deja un clasic al Craciunului, Love, Actually.

Boris Johnson se opune unui nou referendum pentru independenta Scotiei

Premierul britanic, Boris Johnson, i-a transmis vineri seara prim-ministrului scotian, Nicola Sturge.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )