Libnet.ro
UNICEF

17:30

Adevarul Live: Criza imigrantilor, prilej de profit pentru romani

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live: Criza imigrantilor, prilej de profit pentru romani

27 de cetateni romani au fost retinuti in ultimele zile in Ungaria, dupa ce au fost prinsi traficand imigranti sirieni si irakieni, carora le-au promis ca ii vor duce in Germania. Alaturi de bulgari, afgani si maghiari, romanii n-au stat pe ganduri si au transformat o criza umanitara intr-un business. Cat de tare afecteaza aceste cazuri imaginea Romaniei? Discutam, de la 11. 00, cu Cristian Unteanu, corespondentul Adevarul la Bruxelles. continuă pe Adevărul

Criza imigrantilor. MAE: 17 cetateni romani arestati si unul condamnat pentru trafic de persoane in Ungaria

Optsprezece cetateni romani au fost retinuti de autoritatile ungare, dintre care unul a fost chiar condamnat pentru trafic de persoane, potrivit informatiilor oferite de Ministerul Afacerilor Externe. Ultimul dintre cei retinuti este soferul roman al masinii gasite rasturnate pe autostrada M5, cu 18 refugiati sirieni, dintre care 10 erau raniti. MAE a precizat ca niciun cetatean roman nu a fost implicat in cazul camionului din Austria.

Adevarul Live. Generalul Degeratu despre criza imigrantilor: Rusia este cea care genereaza criza acestei migratii excesive

Criza refugiatilor se adanceste pe masura ce noi valuri de oameni forteaza frontierele europene, motiv pentru care unele state anunta ca vor apela chiar la mobilizarea armatei. Generalul r) Constantin Degeratu a declarat, la Adevarul Live, ca Rusia genereaza ce-a de-a treia criza a acestei migratii excesive in valuri si spectaculoasa.

Adevarul Live. Diana Tusa, despre candidatura la Primaria Sectorului 1 si relatia cu Andrei Chiliman

Deputatul PNL Diana Tusa a vorbit, la Adevarul Live, despre candidatura sa la Primaria Sectorului 1, despre cat de greu ii va fi unui candidat liberal sa castige alegerile dupa Andrei Chiliman, dar si despre strategia PNL de a prelua puterea in aceasta toamna.

Celebri in Berlin, prea necunoscuti in Romania: formatia Zmeitrei, la Adevarul Live de la ora 14.00, despre sufletul aspru romanesc

Rezultatul reusit al unui experiment muzical, o combinatie de vibrafon, muzicuta solo, muzicuta armonie, chitara si voce, formatia cu rasunet international Zmei trei vine la Adevarul Live de la ora 14.

Ministrii de Interne din UE, convocati la 14 septembrie pentru a discuta despre criza imigrantilor

Ministrii de Interne din Uniunea Europeana au fost convocati la o reuniune de urgenta la 14 septembrie, pentru a ameliora raspunsul blocului comunitar la criza imigratiei, a anuntat duminica seara presedintia semestriala a UE, citata de DPA.

Germania profita de criza imigrantilor pentru a-si completa forta de munca: Cererea de azil ar trebui sa cuprinda si date privind pregatirea profesionala

Germania profite de criza imigrantilor pentru a-si complete forta de munca in domenii unde numarul personalului s-a subtiat considerabil. Dupa ce UE a propus ca toate tarile din UE sa primeasca un numar de.

Criza imigrantilor ii imbogateste pe profitori. Cine sunt romanii care speculeaza tragedia

Criza imigrantilor din Europa ii imbogateste pe cei care profita de dramele pe care le traiesc refugiatii din Orientul Mijlociu si nordul Africii. Calauzele le cer imigrantilor mii de euro si le .

Germania va dezvalui un plan ce cuprinde o serie de masuri privind criza imigrantilor

Germania va dezvalui pe 24 septembrie un plan ce cuprinde o serie de masuri ce privesc criza imigrantilor, a anuntat cancelarul Angela Merkel, relateaza postul Radio Free Europe-Radio Libery. Aproximativ 800.

Imagini cutremuratoare. Criza imigrantilor bate la portile Romaniei

Criza imigrantilor, cea mai grava de la Al doilea Razboi Mondial, a ajuns in vecinatatea Romaniei, a aratat Mihai Gadea, luni, la Sinteza zilei. Bulgaria si-a intarit securitatea la frontierele cu Turcia, Gre.

Romani implicati in criza imigrantilor

Ambasada Romaniei in Ungaria a fost informata, duminica, de Politia din Budapesta, ca trei cetateni romani au fost retinuti pe 29 august pentru suspiciunea de trafic de persoane, MAE precizand ca 26 de romani au fost retinuti pana acum.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )