Libnet.ro
UNICEF

07:00

Criza imigrantilor. MAE: 17 cetateni romani arestati si unul condamnat pentru trafic de persoane in Ungaria

Adevărul Adevărul,
Criza imigrantilor. MAE: 17 cetateni romani arestati si unul condamnat pentru trafic de persoane in Ungaria

Optsprezece cetateni romani au fost retinuti de autoritatile ungare, dintre care unul a fost chiar condamnat pentru trafic de persoane, potrivit informatiilor oferite de Ministerul Afacerilor Externe. Ultimul dintre cei retinuti este soferul roman al masinii gasite rasturnate pe autostrada M5, cu 18 refugiati sirieni, dintre care 10 erau raniti. MAE a precizat ca niciun cetatean roman nu a fost implicat in cazul camionului din Austria. continuă pe Adevărul

MAE: 17 cetateni romani arestati si unul condamnat pentru trafic de persoane in Ungaria

18 cetateni romani au fost retinuti de autoritatile ungare, dintre care unul a fost chiar condamnat, in regim de urgenta, pentru trafic de persoane, potrivit informatiilor oferite de Ministerul Afacerilor Externe. Ultimul dintre romanii retinuti in Ungaria este soferul masinii gasite rasturnate pe autostrada M5, in care erau 18 refugiati sirieni raniti. MAE a precizat ca niciun cetatean roman nu a fost implicat in cazul camionului din Austria.

Germania profita de criza imigrantilor pentru a-si completa forta de munca: Cererea de azil ar trebui sa cuprinda si date privind pregatirea profesionala

Germania profite de criza imigrantilor pentru a-si complete forta de munca in domenii unde numarul personalului s-a subtiat considerabil. Dupa ce UE a propus ca toate tarile din UE sa primeasca un numar de.

MAE confirma. 16 cetateni romani acuzati de trafic de persoane, in arestul politiei din Budapesta

16 cetateni romani se afla in arestul politiei din Budapesta cu propunere de arestare preventiva, fiind retinuti pentru trafic de persoane, dar niciunul dintre acestia nu a solicitat asistenta consulara,.

Criza imigrantilor ne va afecta in moduri nebanuite

Angela Merkel are dreptate: criza refugiatilor reprezinta o provocare mai mare pentru Uniunea Europeana decat criza datoriei grecesti. in cazul celei din urma, Germania si Europa aveau la dispozitie instrumentele si mijloacele de a o tine sub control .

Criza imigrantilor copleseste Europa. Ce solutii exista pentru refugiati

In aprilie 2015, Uniunea Europeana incepea sa vorbeasca despre criza imigrantilor, dupa ce mai multe nave pline cu refugiati s-au scufundat in Marea Mediterana. in prezent, Europa inca se straduieste sa gaseasca o solutie la ceea ce este una dintre cele mai mari crize cu care s-a confruntat in istoria recenta.

Angela Merkel, despre criza imigrantilor: Este obligatia noastra istorica sa oferim adapost acestor oameni, indiferent de tara din care provin (VIDEO)

Europa cauta o solutie la criza imigrantilor. Oficiali din 12 tari plus cei ai Uniunii Europene discuta la Viena, la Summitul Balcanilor de Vest, impactul miilor de refugiati care sosesc zilnic pe continent.

Obama si Merkel au discutat despre intensificarea violentelor in Ucraina si criza imigrantilor

Presedintele american Barack Obama a sunat-o pe Angela Merkel, cancelarul german, cu care a discutat la telefon despre recenta intensificare a violentelor in estul Ucraiei si despre criza imigrantilor, anunta Casa Alba, relateaza postul Radio Free.

Obama si Merkel, discutii despre problemele din Ucraina si criza imigrantilor

Presedintele american Barack Obama a sunat-o pe Angela Merkel, cancelarul german, cu care a discutat la telefon despre recenta intensificare a violentelor in estul Ucraiei si despe criza imigrantilor, anunta Casa.

Obama si Merkel, discutie despre conflictul din Ucraina si criza imigrantilor

Presedintele american Barack Obama si cancelarul german, Angela Merkel, au discutat la telefon despre recenta intensificare a violentelor in estul Ucraiei si despe criza imigrantilor, anunta Casa Alba.

REVISTA BLOGURILOR. Tudor Chirila, despre criza imigrantilor: Am ajuns si noi sa privim detasat refugiatii

Pe blogurile de joi, citim despre criza imigrantilor din perspectiva lui Tudor Chirila, finala dintre Simona Halep si Serena Williams. dar si despre importanta hidratarii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )