Libnet.ro
UNICEF

4 Mai.

Adevarul Live. Cum au ajuns cativa romani sa construiasca o biblioteca in Bangladesh: Mai avem nevoie de 3.703 euro

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live. Cum au ajuns cativa romani sa construiasca o biblioteca in Bangladesh: Mai avem nevoie de 3.703 euro

Gratian Mihailescu, Mihai Lupu si Stefana Ionescu Darzeu sunt trei prieteni care au un proiect comun: strang bani pentru a construi biblioteci, in Romania, dar si in tari indepartate din Asia, cum ar fi Bangladesh sau Nepal. Cei trei sunt la Adevarul Live si isi spun povestea. continuă pe Adevărul

Despre cele mai grave afectiuni ale sangelui si cum sunt ele gestionate in Romania, la Adevarul Live de la ora 15.00

Prof. dr. Daniel Coriu, directorul Centrului de Hematologie si Transplant Medular din cadrul Institutului Clinic Fundeni, si Daniel Oniga, presedintele Asociatiei Nationale a Hemofilicilor din Romania, vin la Adevarul Live sa vorbeasca despre unele dintre cele mai severe afectiuni sanguine si despre neajunsurile bolnavilor din Romania.

Ministrul Energiei vorbeste la Adevarul Live, incepand cu ora 13.00, despre cat de pregatita este Romania sa treaca cu bine peste iarna

Victor Grigorescu, ministrul Energiei, va vorbi la Adevarul Live, incepand cu ora 13. 00, despre cat de pregatita este Romania din punct de vedere energetic pentru ca Romania sa treaca cu bine peste aceasta iarna si daca a fost elaborat un program privind aprovizionarea cu energie pe timpul iernii.

Adevarul Live. Grigore Cartianu, despre decizia Guvernului Ciolos de a taia finantarea pentru Biserica: Un Guvern politic nu ar fi luat aceasta decizie

Grigore Cartianu comenteaza, la Adevarul Live, decizia Guvernului Ciolos de a intrerupe finantarea catre Biserica Ortodoxa Romana.

Prim-balerina Alina Cojocaru, in direct la Adevarul Live, de la ora 15.00

Celebra prim balerina Alina Cojocaru revine pe scena Operei Nationale din Bucuresti, in spectacolul DSCH. The Dream, dar si in studioul Adevarul Live, de la ora 15. 00, cu noutati din impresionanta cariera pe care o are peste hotare, dar si despre colaborarea cu Opera din Bucuresti.

Adevarul Live. Apostolii Epocii de Aur, o calatorie in 25 de episoade in tenebrele ceausismului

Weekend Adevarul demareaza vineri serialul-documentar Apostolii Epocii de Aur, o incursiune in istoria comunismului romanesc din perioada Ceausescu. Jurnalistii Laurentiu Ungureanu si Radu Eremia, autorii proiectului editorial, vorbesc la Adevarul Live, de la ora 13. 00, despre demersul lor jurnalistic si despre istoriile de oameni mici a nomenclaturistilor din jurul dictatorului.

Ce se intampla cu Teatrul Foarte Mic? Dezbatere la Adevarul Live, cu actorul Gheorghe Visu si Mirela Nastasache, de la ora 14.00

Daca soarta Teatrului Nottara s-a decis chiar si intr-o intalnire la Guvern, acolo unde au fost propuse trei variante pentru ca institutia de pe Bulevardul Magheru sa nu isi suspende activitatea, Teatrul Foarte Mic nu se bucura de o aceeasi atentie.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 4 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )