Libnet.ro
UNICEF

12:15

Despre cele mai grave afectiuni ale sangelui si cum sunt ele gestionate in Romania, la Adevarul Live de la ora 15.00

Adevărul Adevărul,
Despre cele mai grave afectiuni ale sangelui si cum sunt ele gestionate in Romania, la Adevarul Live de la ora 15.00

Prof. dr. Daniel Coriu, directorul Centrului de Hematologie si Transplant Medular din cadrul Institutului Clinic Fundeni, si Daniel Oniga, presedintele Asociatiei Nationale a Hemofilicilor din Romania, vin la Adevarul Live sa vorbeasca despre unele dintre cele mai severe afectiuni sanguine si despre neajunsurile bolnavilor din Romania. continuă pe Adevărul

Trailerul cu cele mai bune filme ale anului 2015

Canalul de YouTube JoBlo Movie Trailers a alcatuit un scurt trailer cu imagini din cele mai bune filme ale anului 2015. Anul 2015 a fost un an extrem de bun pentru industria cinematografica. Si va spunem asta in conditiile in care Star Wars nici macar nu a fost lansat inca. Dupa multi ani de zile, [] .

Un fost prefect este dispus sa reabiliteze pe banii sai cele mai vechi ceasuri care se ghideaza dupa soare din Bistrita

Dupa ce a construit doua cadrane solare chiar in propria ograda, Damaschin Berende, un bistritean de 50 de ani, este dispus sa reabiliteze pe banii sai cele mai vechi ceasuri care se ghideaza dupa soare din oras. Cele doua sunt situate, culmea, pe doua biserici simbol ale orasului.

Cele mai bune jocuri lansate in 2015

Anul 2015 ne-a oferit o multime de jocuri interesante, iar cele de mai jos sunt doar zece dintre preferatele noastre. Dupa cum era de asteptat, anul 2015 a fost dominat de remake-uri si de continuari ale unor serii extrem de cunoscute. Chiar si asa, dezvoltatorii s-au intrecut pe ei insisi, reusind sa creeze jocuri extrem [] .

Cele mai frumoase cladiri din Chisinau

In capitala Republicii Moldova se gasesc nenumarate monumente istorice si cladiri care merita atentia localnicilor si a turistilor. Cele mai frumoase cladiri din Chisinau au fost construite la inceputul secolului XX si au devenit ulterior sedii ale unor institutii importante. Astfel, printre cele mai frumoase cladiri se afla Sala cu Oga, Circul, Casa Herta si Muzeul National de Istorie.

Cele mai bune magazine cu aplicatii pentru Android, daca nu vrei Play Store

Ca sa ai acces la aplicatiile Google pe Android, ai nevoie de Play Store. Daca nu vrei insa sa stie Google totul despre tine, poti apela la alternative. Acestea ar fi cele mai bune.

Cele mai ciudate obiceiuri din lume. Un obicei romanesc, intre primele zece, alaturi de mutilarea genitala si de pilirea dintilor

Fiecare popor are cultura si credintele proprii legate de sexualitate, inmormantare, viata de dincolo sau casatorie. Obiceiurile se transmit de cele mai multe ori prin viu grai si se pastreaza mai ales in zonele unde inca civilizatia nu si-a pus inca amprenta asupra mentalitatii oamenilor. inca din cele mai vechi timpuri si pana azi se pastreaza chiar si cele mai bizare ritualuri.

Grammy 2016: Rapperul Kendrick Lamar, cele mai multe sanse la un trofeu. Lista celor mai importante nominalizari

Rapperul Kendrick Lamar a primit cele mai multe nominalizari 11) la gala premiilor Grammy 2016, fiind urmat in top de cantareata pop Taylor Swift si de artistul canadian Abel Makkonen Tesfaye, cunoscut drept The Weekend, fiecare bucurandu-se de cate sapte mentiuni.

Premiile Grammy: Taylor Swift si Kendrick Lamar, artistii cu cele mai multe nominalizari

Cantareata pop americana Taylor Swift si rapperul american Kendrick Lamar au primit cele mai multe nominalizari la Premiile Grammy, trofeele industriei muzicale din Statele Unite, a caror ceremonie va avea loc pe 15 februarie 2016, scrie AFP.

Ziua eMAG: cele mai bune reduceri la televizoare

Ziua eMAG vine astazi cu reduceri importante la o gama variata de produse, dar si cu numeroase carduri cadou. Pe 7 decembrie 2015, cei de la eMAG aniverseaza nu mai putin de 14 ani de la infiintarea companiei, ocazie cu care ofera clientilor reduceri considerabile la produsele sale. Dupa cum era de asteptat, oferta celor [] .

Cele mai bune alternative la Google Play cu aplicatii gratuite de Android

Ar fi de preferat sa evitati magazinele virtuale care promit aplicatii gratuite, dar exista foarte multe alternative la Google Play complet legale si fara riscuri. Numeroase studii au demonstrat ca majoritatea riscurilor de securitate la care va expuneti in momentul in care folositi un smartphone cu Android sunt rezultate din accesarea unor magazine virtuale diferite [] .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )