Libnet.ro
UNICEF

11:30

Adevarul Live: Cum readucem bucuria in cuplu atunci cand cearta este singurul mod de interactiune

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live: Cum readucem bucuria in cuplu atunci cand cearta este singurul mod de interactiune

Gaspar Gyorgy, psihoterapeutul care afirma ca intreaga societate trece printr-o criza existentiala cu privire la relatiilor de cuplu, explica de la ora 13. 00, la Adevarul Live, cum poate fi readusa bucuria in cuplu atunci cand cearta este singurul mod de interactiune al partenerilor. continuă pe Adevărul

Cum arata Cristina Topescu atunci cand medicii i-au ridicat trupul neinsufletit. Au fost socati de ce au vazut

Cristina Topescu a fost gasita fara suflare, duminica seara, in locuinta sa din orasul Otopeni. Medicii care au patruns in casa pentru a constata decesul spun ca nici macar nu au recunoscut-o pe fosta prezentatoare TV, trupul ei fiind intr-o stare avansata de putrefactie. Medicii nu au recunoscut-o pe Cristina Topescu Decesul vedetei TV a .

Pune o ceapa taiata in patru langa pat si vei respira mai bine atunci cand esti racit. isi face efectul in 10 minute!

Ceapa este un ingredient comun intr-o multime de retete culinare. Totusi, pe langa aroma sa unica, ceapa are proprietati medicinale care o transforma intr-un aliat puternic atunci cand apar probleme de sanatate.

Adevarul Live. Securitatea mondiala, la punctul de rascruce: urmeaza un nou NATO?

Donald Trump a propus extinderea NATO catre tarile din Orientul Apropiat: Da, absolut da, cred ca NATO ar trebui extinsa si ar trebui sa cuprindem Orientul Apropiat, adaugand ca noua structura ar putea fi numita NATO-ME, ceea ce poate sa desemneze NATO- Middle Eastsau, ca gluma, NATO-eu, aluzie la contributia istorica a presedintelui american la posibila reconfigurare a organizatiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )