Libnet.ro
UNICEF

20:15

Cum arata Cristina Topescu atunci cand medicii i-au ridicat trupul neinsufletit. Au fost socati de ce au vazut

Playtech Playtech,
Cum arata Cristina Topescu atunci cand medicii i-au ridicat trupul neinsufletit. Au fost socati de ce au vazut

Cristina Topescu a fost gasita fara suflare, duminica seara, in locuinta sa din orasul Otopeni. Medicii care au patruns in casa pentru a constata decesul spun ca nici macar nu au recunoscut-o pe fosta prezentatoare TV, trupul ei fiind intr-o stare avansata de putrefactie. Medicii nu au recunoscut-o pe Cristina Topescu Decesul vedetei TV a . continuă pe Playtech

Cum arata Cristina Topescu la inceputul carierei in televiziune. A lucrat impreuna cu Andreea Esca la PRO TV

Cristina Topescu a murit, la varsta de 59 de ani. Politistii au gasit-o, duminica seara, in locuinta sa din orasul Otopeni. Ea a fost corespondent, prezentator de stiri si moderator de emisiuni, iar colegii de breasla au primit cu durere vestea trecerii in nefiinta. Cum arata Cristina Topescu la inceputul carierei in televiziune Cristina Topescu .

De ce a murit Cristina Topescu si cand a avut loc decesul. Primele informatii oferite de medicii legisti

Cristina Topescu a murit in urma cu 15 zile, fiind gasita duminica seara de politisti in casa sa din orasul Otopeni. Cauza decesului nu a fost inca stabilita cu exactitate de catre medicii legisti. Din primele date, fosta prezentatoare ar fi murit in somn, in urma unui infarct. De ce a murit Cristina Topescu si .

Ultimul SMS trimis de Cristina Topescu, inainte sa moara. Iau un somnifer puternic, nu stiu cat mai rezist

Ultimul SMS trimis de jurnalista Cristina Topescu, inainte sa moara. Fosta realizatoare TV i-a scris unui amic. Care ar fi, de fapt, data in care si-a dat ultima suflare? Ultimul SMS trimis de Cristina Topescu, inainte sa moara Cristina Topescu a murit duminica, 12 ianuarie, la varsta de 59 de ani. Fiica celebrului comentator sportiv .

Cristina Topescu a murit. Ce marturisire i-a facut jurnalista tatalui ei, la primul interviu pe care i l-a luat

Prezentatoarea Cristina Topescu a murit, la doar 59 de ani. Anuntul a fost facut duminica seara, de surse din apropierea familiei. intr-un interviu cu tatal ei, realizat la Antena 3, jurnalista marturisea ca suferea atunci cand televiziunea i-l rapea pe celebrul comentator sportiv, Cristian Topescu.

Sanda Nicola, confesiune emotionanta despre Cristina Topescu: Am inteles atunci dimensiunea singuratatii ei

Jurnalista Sanda Nicola a scris un text emotionant in care a povestit o ultima intalnire pe care a avut-o cu jurnalista Cristina Topescu si deplange faptul ca televiziunile nu au mai avut loc pentru ea.

Cristina Topescu, moment emotionant la Antena 3. Dialog uimitor cu tatal ei, Cristian Topescu

Cristina Topescu le-a daruit telespectatorilor Antena 3 un moment emotionant, in 2016, pe cand prezenta emisiunea Dincolo de stiri si dezbatea alaturi de invitatii ei scandalul iscat in jurul cartii scrise de gimnasta Maria Olaru.

Ce decizie a luat Antena 3, dupa ce CTP a dezvaluit cum a fost tratata Cristina Topescu cand lucra pentru trust

Dupa ce Cristian Tudor Popescu a criticat Antena 3 pentru reactiile pe care jurnalistii le-au oferit dupa moartea Cristinei Topescu, postul de televiziune la care a lucrat fosta prezentatoare a luat decizia de a afisa in alb si nebru toate fotografiile de pe site-ul de stiri, in semn de doliu. Antena 3 a schimbat afisarea .

Ce s-a intamplat intre Cristina Topescu si fratele ei vitreg, cand Cristi a incercat sa o ajute. Un apropiat face dezvaluiri

Cristina Topescu a decedat cu aproape trei saptamani in urma, la varsta de 59 de ani. Multi dintre apropiatii sai sustin ca fratele ei vitreg, Cristi, ar fi incercat sa o ajute, dar aceasta s-a stins singura, inainte de Revelion. Autoritatile au anuntat duminca faptul ca a fost deschisa o ancheta in cazul mortii jurnalistei, .

Cand a murit, de fapt, Cristina Topescu. Detalii tulburatoare dezvaluite de Dr. Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov

Cristina Topescu a murit. Cristina Topescu a fost gasita decedata duminica seara, in locuinta ei din orasul Otopeni. Aceasta avea 59 de ani.

Cand ar fi murit jurnalista Cristina Topescu. Cauza este inca necunoscuta

Jurnalista Cristina Topescu a murit la varsta de 59 de ani, fiind descoperita in urma apelului la 112 al unei prietene. Vedeta avea perioade cand nu dadea niciun semn apropiatilor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3435 seconds )