Libnet.ro
UNICEF

18:00

Adevarul Live. Despre cele mai frecvente greseli in tratarea herniei inghinale

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live. Despre cele mai frecvente greseli in tratarea herniei inghinale

In multe dintre cazurile de hernie inghinala, dupa interventia chirurgicala apare durerea cronica. De ce se intampla acest lucru, cum poate fi prevenit acest risc si cum ne alegem chirurgul potrivit aflam de la col. dr. Florin Gavrilas, medic chirurg expert in tratarea herniilor, la Adevarul Live. continuă pe Adevărul

Despre cele mai frecvente greseli in tratarea herniei inghinale, la Adevarul Live de la ora 14.00

In multe dintre cazurile de hernie inghinala, dupa interventia chirurgicala apare durerea cronica. De ce se intampla acest lucru, cum poate fi prevenit acest risc si cum ne alegem chirurgul potrivit aflam de la col. dr. Florin Gavrilas, medic chirurg expert in tratarea herniilor, la Adevarul Live de la ora 14.

Dragile mele sau dragele mele? Profesor: Este una dintre cele mai des intalnite formulari gresite din limba romana

Una din cele mai frecvente greseli de vorbire din limba romana este forma dragele mele, utilizata ca pluralul feminin al adjectivului drag.

De ce apar tumorile cerebrale si care sunt cele mai frecvente simptome? Dan Suiaga, medic specialist neurochirurgie, discuta online cu cititorii despre tumorile cerebrale, miercuri, de la ora 11.00

Cum se manifesta tumorile cerebrale? De ce apar si care este mecanismul prin care se formeaza? Care este diferenta dintre tumorile maligne canceroase) si cele benigne si cum se trateaza ? Dan Suiaga, medic specialist neurochirurgie, discuta online cu cititorii despre tumorile cerebrale la adulti, miercuri, de la ora 11.

De ce apar tumorile cerebrale si care sunt cele mai frecvente simptome? Dan Suiaga, medic specialist neurochirurgie, a discutat online cu cititorii despre tumorile cerebrale

Cum se manifesta tumorile cerebrale? De ce apar si care este mecanismul prin care se formeaza? Care este diferenta dintre tumorile maligne canceroase) si cele benigne si cum se trateaza ? Dan Suiaga, medic specialist neurochirurgie, a discutat online cu cititorii despre tumorile cerebrale la adulti.

Adevarul Live. Oana-Maria Bogdan, despre proiectul PLUS pentru dezvoltarea Romaniei

Oana-Maria Bogdan, membru in Consiliul National al PLUS, vorbeste, la Adevarul Live, despre ce a vrut sa transmita cand a vorbit de renuntarea la proprietate a oamenilor, despre proiectul PLUS pentru dezvoltarea Romaniei si problemele constituirii Aliantei 2020.

Adevarul Live. Ionut Stroe, despre sesizarea Comisiei de la Venetia: PSD a schimbat tonalitatea. Nu a mai vorbit de statul paralel, dar a incercat amanarea

Deputatul PNL Ionut Stroe, unul dintre alesii care reprezinta Romania la Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei APCE), va explica, la Adevarul Live, de la ora 15. 00, cum a reusit PNL sa sesizeze Comisia de la Venetia pe subiectul Sectiei speciale pentru magistrati. E posibil ca aceasta sectie sa fie desfiintata?.

Adevarul Live, ora 21.00. Sergiu Mocanu, despre scenariile postelectorale de la Chisinau

Liderul Miscarii Populare Antimafie, Sergiu Mocanu, este invitatul emisiunii Adevarul Live Moldova de luni, 11 martie. Vom discuta despre situatia postelectorala de la Chisinau si care sunt posibilele scenarii privind formarea unor aliante de guvernare.

Nicusor Dan, la Adevarul Live, de la ora 15.00. Candideaza la Primaria Capitalei? Se intoarce in USR?

Intors temporar in USR pentru a ajuta Alianta 2020 sa se inscrie in cursa pentru alegerile europarlamentare, Nicusor Dan va vorbi, la Adevarul Live, de la ora 15. 00, despre planurile sale politice. Cat de mult a contat semnatura sa ca Alianta USR-PLUS sa fie valida de Curtea Suprema? Va candida la Primaria Capitalei? Ia in calcul o revenire definitiva in USR? Cum vede colaborarea dintre Dan Barna si Dacian Ciolos?.

Utile: Cei trei factori care cresc riscul femeilor de a face infarct; Cele mai frumoase citate celebre despre viata care te vor inspira; 5 pasi pentru o pedichiura ingrijita

Cele mai frumoase statiuni din Spania. Spania este una dintre cele mai apreciate destinatii de vacanta pentru romani. Adevarul va prezinta cele mai frumoase statiuni din Spania, ca sursa de inspiratie pentru urmatorul concediu. Google Chrome trebuie actualizat acum. Cei de la Google au remediat de curand o vulnerabilitate importanta in Google Chrome .

Adevarul Live, ora 15.00. Cum a reusit PNL sa duca Sectia speciala pentru magistrati pe masa Comisiei de la Venetia

Deputatul PNL Ionut Stroe, unul dintre alesii care reprezinta Romania la Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei APCE), va explica, la Adevarul Live, de la ora 15. 00, cum a reusit PNL sa sesizeze Comisia de la Venetia pe subiectul Sectiei speciale pentru magistrati. E posibil ca aceasta sectie sa fie desfiintata?.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )