Libnet.ro
UNICEF

01:05

De ce apar tumorile cerebrale si care sunt cele mai frecvente simptome? Dan Suiaga, medic specialist neurochirurgie, discuta online cu cititorii despre tumorile cerebrale, miercuri, de la ora 11.00

Hotnews Hotnews,
 De ce apar tumorile cerebrale si care sunt cele mai frecvente simptome? Dan Suiaga, medic specialist neurochirurgie, discuta online cu cititorii despre tumorile cerebrale, miercuri, de la ora 11.00

Cum se manifesta tumorile cerebrale? De ce apar si care este mecanismul prin care se formeaza? Care este diferenta dintre tumorile maligne canceroase) si cele benigne si cum se trateaza ? Dan Suiaga, medic specialist neurochirurgie, discuta online cu cititorii despre tumorile cerebrale la adulti, miercuri, de la ora 11. continuă pe Hotnews

De ce apar tumorile cerebrale si care sunt cele mai frecvente simptome? Dan Suiaga, medic specialist neurochirurgie, a discutat online cu cititorii despre tumorile cerebrale

Cum se manifesta tumorile cerebrale? De ce apar si care este mecanismul prin care se formeaza? Care este diferenta dintre tumorile maligne canceroase) si cele benigne si cum se trateaza ? Dan Suiaga, medic specialist neurochirurgie, a discutat online cu cititorii despre tumorile cerebrale la adulti.

Care sunt cei mai mari exportatori de ARMAMENT din lume si catre ce DESTINATII se duc armele lor

Statele Unite, Federatia Rusa, Franta, Germania si China au fost cei mai mari cinci exportatori de armament din lume in intervalul 2014-2018, se arata in datele publicate luni de Institutul International de.

Dragile mele sau dragele mele? Profesor: Este una dintre cele mai des intalnite formulari gresite din limba romana

Una din cele mai frecvente greseli de vorbire din limba romana este forma dragele mele, utilizata ca pluralul feminin al adjectivului drag.

Trandafirii sunt cele mai importate flori in Moldova

Republica Moldova a importat anul trecut 2,8 milioane de trandafiri, preponderent din Columbia si Ecuador. Este practic cu un milion mai mult fata de crizanteme 1,9 milioane de bucati), care ajung in Moldova din Olanda si Ecuador, transmite IPN.

Despre cele mai frecvente greseli in tratarea herniei inghinale, la Adevarul Live de la ora 14.00

In multe dintre cazurile de hernie inghinala, dupa interventia chirurgicala apare durerea cronica. De ce se intampla acest lucru, cum poate fi prevenit acest risc si cum ne alegem chirurgul potrivit aflam de la col. dr. Florin Gavrilas, medic chirurg expert in tratarea herniilor, la Adevarul Live de la ora 14.

Adevarul Live. Despre cele mai frecvente greseli in tratarea herniei inghinale

In multe dintre cazurile de hernie inghinala, dupa interventia chirurgicala apare durerea cronica. De ce se intampla acest lucru, cum poate fi prevenit acest risc si cum ne alegem chirurgul potrivit aflam de la col. dr. Florin Gavrilas, medic chirurg expert in tratarea herniilor, la Adevarul Live.

Senator PNL: Guvernul se iMPRUMUTAla cele MAI MARI dobanzi din Uniunea Europeana pentru a putea plati pensiile

Guvernul se imprumutala cele mai mari dobanzi din Uniunea Europeana pentru a putea plati pensiile, din care doua miliarde de euro sunt pensii speciale, a precizat senatorul PNL, Florin Citu, intr-o.

AMD ofera un bundle cu cele mai noi jocuri. Care sunt acestea si cum le poti primi

Trei dintre cele mai noi si asteptate jocuri ale anului sunt disponibile intr-un bundle oferit de cei de la AMD, denumit Raise the Game Fully Loaded.

ANM: Ziua de 8 martie, printre cele mai calduroase din istoria meteo in Romania

A fost una dintre cele mai calduroase zile de 8 martie de cand se fac masuratori meteorologice la noi in tara. Conform meteorologilor, citati de TVR, s-au inregistrat 27 de grade la Medgidia si 26 la Calarasi. in vest si la munte a fost cea mai calda noapte de 8 martie din toata perioada de observatii meteo. Diferentele fata de mediile obisnuite sunt chiar si de 15 grade.

Cele mai eficiente strategii la care firmele apeleaza ca sa-si mobilizeze angajatii

Munca in echipa este una dintre cele mai importante valori, atat pentru o companie mare, cat si pentru una de mici dimensiuni. Aceasta poate asigura o eficienta mai mare si influenteaza pozitiv incercarea unei firme de a pastra angajatii performanti in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )