Libnet.ro
UNICEF

15:45

Adevarul Live: Jukebox lanseaza clipul piesei de la Eurovision Romania

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live: Jukebox lanseaza clipul piesei de la Eurovision Romania

Jukebox si Bella Santiago vorbesc, la Adevarul Live, despre lansarea single-ului si a videoclipului Auzi cum bate, dar si despre participarea la Eurovision Romania. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 11.00: Jukebox lanseaza clipul piesei de la Eurovision Romania

Jukebox si Bella Santiago vin in studioul Adevarul Live pentru a vorbi despre lansarea single-ului si a videoclipului Auzi cum bate, dar si despre participarea la Eurovision Romania.

Ascultati piesele din finala Eurovision Romania 2018 si votati-va favoritul! VIDEO

In finala Eurovision Romania 2018 de duminica vor evolua 15 concurenti, iar telespectatorii vor fi singurii care decid cine ne va reprezenta tara la editia din acest an a competitiei internationale, care se va desfasura la Lisabona in luna mai. Adevarul va prezinta prestatiile live ale finalistilor Selectiei Nationale.

Cum a cantat si cate puncte a obtinut fiecare concurent din ultima semifinala Eurovision Romania 2018 VIDEO

The Humans, Teodora Dinu si Dora Gaitanovici au fost preferatii juriului din ultima semifinala Eurovision Romania 2018, organizata la Sighisoara, si vor merge mai departe, in finala concursului din 25 februarie, din Bucuresti. Va prezentam clasamentul complet pe ce loc s-a clasat si cate puncte a primit fiecare dintre cei 12 concurenti.

Cine sunt finalistii Eurovision Romania 2018 de la Sighisoara: Eu as opri concursul acum si te-as trimite direct la Lisabona VIDEO

Ultima semifinala Eurovision Romania 2018 a avut loc duminica seara, la Sighisoara, iar membrii juriului i-au desemnat pe cei trei ultimi finalisti ai concursului.

Ce premiera marcheaza semifinala Eurovision Romania de la Sighisoara. Doina Gradea: Am vrut sa reamintim istoria si cultura acestui oras

Seria semifinalelor Eurovision Romania se incheie cu show-ul de la Sighisoara si va fi transmis in direct la TVR 1, TVR HD, TVR International si TVR Moldova precum si pe TVR+, in aceasta seara, de la ora 21.

Adevarul Live Moldova, ora 18.00: Dorin Chirtoaca, despre demisia sa din fruntea Primariei Chisinau si despre viitoarele alegeri anticipate

Invitatul emisiunii Adevarul Live Moldova de luni, 19 februarie, este primarul demisionar al Chisinaului, Dorin Chirtoaca.

Adevarul Live: Ce probleme ascunde amorteala mainilor?

Amorteli doar pe o parte a palmei sau pe toate degetele, de la cot in jos sau doar la nivelul pumnului, insotite sau nu de dureri insuportabile. Despre toate acestea, despre cauzele mainilor amortite, precum si despre tratamente vorbim cu dr. Oana Morari, medic neurolog cu competente in electromiografie, la Adevarul Live.

Despre sanatate si dezinformare, cu medicul Simona Tivadar, de la ora 12.00, la Adevarul Live

Doctor Simona Tivadar vine, de la ora 12. 00, la Adevarul Live, pentru a discuta despre cartea sa, Medicina, nutritie si buna dispozitie, aparuta la editura Humanitas, in care a scris despre pericolele pentru sanatate reprezentate de solutiile-miracol vandute pe internet si nu numai, despre nutritionistii lipsiti de competente reale si despre necesitatea educatiei si informarii cu privire la nutritie.

Despre sanatate si dezinformare, cu medicul Simona Tivadar, la Adevarul Live

Doctor Simona Tivadar vorbeste, la Adevarul Live, despre cartea sa, Medicina, nutritie si buna dispozitie, aparuta la editura Humanitas, in care a scris despre pericolele pentru sanatate reprezentate de solutiile-miracol vandute pe internet si nu numai, despre nutritionistii lipsiti de competente reale si despre necesitatea educatiei si informarii cu privire la nutritie.

SEMIFINALA EUROVISION ROMANIA LIVE din Sighisoara. ONLINE STREAM TVR - VIDEO

Seria semifinalelor Eurovision Romania se va incheia duminica, la Sighisoara. LIVE VIDEO la TVR 1, TVR HD, TVRi, TVR Moldova si ONLINE STREAM pe TVR+, de la ora 21,00.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )