Libnet.ro
UNICEF

10:30

Adevarul Live Moldova, ora 18.00: Dorin Chirtoaca, despre demisia sa din fruntea Primariei Chisinau si despre viitoarele alegeri anticipate

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live Moldova, ora 18.00: Dorin Chirtoaca, despre demisia sa din fruntea Primariei Chisinau si despre viitoarele alegeri anticipate

Invitatul emisiunii Adevarul Live Moldova de luni, 19 februarie, este primarul demisionar al Chisinaului, Dorin Chirtoaca. continuă pe Adevărul

Opinii: Decizia lui Dorin Chirtoaca de a demisiona a fost una neasteptata

Decizia primarului general al municipiului Chisinau, Dorin Chirtoaca, suspendat din functie, de a renunta la mandat a fost una neasteptata. Demisia primarului a fost dezbatuta in cadrul emisiunii Glavnii vopros de la NTV Moldova, transmite IPN.

Valeriu Munteanu: Teoretic, Dorin Chirtoaca mai poate candida la Primaria Chisinau

Primarul general al municipiului Chisinau, Dorin Chirtoaca, care si-a anuntat demisia, mai poate candida,din punct de vedere teoretic, la aceasta functie. Decizia daca va candida sau nu va fi luata in cadrul Partidului Liberal, a declarat vicepresedintele formatiunii, Valeriu Munteanu, in cadrul emisiunii Cod Galben de la 10TV, transmite IPN.

Ana Gutu, catre Dorin Chirtoaca:V-ati inconjurat cu oameni de nimic si tineri corupti care v-au vandut pe mana justitiei politic angajate

Vicepresedintele PUN, Ana Gutu, a criticat activitatea lui Dorin Chirtoaca la sefia Capitalei. Aceasta i-a reprosat fostului primar de Chisinau ca s-ar fi inconjura la Primarie cu oameni de nimic, tineri corupti, neprofesionisti, care in final v-au vandut pe mana justitiei politic angajate.

Silvia Radu saluta demisia lui Dorin Chirtoaca:Primaria are nevoie de o conducere care sa-i asigure stabilitatea

Primarul interimar al Chisinaului, Silvia Radu, a salutat gestul lui Dorin Chirtoaca de a-si da demisia de la sefia Primariei Capitalei. Potrivit ei, orasul are nevoie de o conducere care sa-i asigure stabilitatea.

PAS:Demisia lui Dorin Chirtoaca se cerea demult

Partidul Actiune si Solidaritate PAS), condus de catre Maia Sandu, a emis un comentariu pe subiectul demisiei lui Dorin Chirtoaca din functia de primar general de Chisinau. Potrivit formatiunii, demisia edilului se cerea demult.

Andrei Nastase:Demisia lui Dorin Chirtoaca este un gest util

Liderul PPDA, Andrei Nastase, afirma ca decizia lui Dorin Chirtoaca de a demisiona din functia d eprimar general de Chisinau reprezinta un gest util.

Dorin Chirtoaca: Basescu stie ca Salaru vrea sa-l aduca sub Plahotniuc?

Proaspat demisionat din functia de primar general de Chisinau, Dorin Chirtoaca a declarat ca primarii din tara sunt presati sa treaca la Partidul Democrat sau la alte partide din alianta lor monstruoasa. Acesta s-a referit si la plecarea conducerii Primariei Bacioi de la PL catre PUN, care a avut loc vineri, 16 februarie.

Ion Ceban, dupa demisia lui Dorin Chirtoaca: A luat o decizie corecta

Presedintele fractiunii PSRM din CMC, Ion Ceban, a declarat ca decizia lui Dorin Chirtoaca de a-si da demisia din functia de primar general de Chisinau este una corecta.

Dorin Chirtoaca a demisionat din functia de primar general de Chisinau

Primarul general de Chisinau, Dorin Chirtoaca, suspendat din functie fiind vizat intr-un dosar penal, si-a anuntat demisia vineri, 16 februarie, in cadrul unei conferinte de presa.

Despre sanatate si dezinformare, cu medicul Simona Tivadar, de la ora 12.00, la Adevarul Live

Doctor Simona Tivadar vine, de la ora 12. 00, la Adevarul Live, pentru a discuta despre cartea sa, Medicina, nutritie si buna dispozitie, aparuta la editura Humanitas, in care a scris despre pericolele pentru sanatate reprezentate de solutiile-miracol vandute pe internet si nu numai, despre nutritionistii lipsiti de competente reale si despre necesitatea educatiei si informarii cu privire la nutritie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )