Libnet.ro
UNICEF

21:00

Adevarul Live. Ludovic Orban, despre lupta politica pentru sefia PNL. Cine sunt liderii liberali care il sustin

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live. Ludovic Orban, despre lupta politica pentru sefia PNL. Cine sunt liderii liberali care il sustin

Ludovic Orban, candidat la sefia PNL, vorbeste, la Adevarul Live, despre Congresul de sambata, sustinatorii motiunii sale, si cum vrea sa reformeze partidul in cazul in care devine noul lider al formatiunii. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 11.00. Ludovic Orban, despre lupta politica pentru sefia PNL. Cine sunt liderii liberali care il sustin

Ludovic Orban, candidat la sefia PNL, vorbeste, de la ora 11. 00, la Adevarul Live, despre Congresul de sambata, sustinatorii motiunii sale, si cum vrea sa reformeze partidul in cazul in care devine noul lider al formatiunii.

Ludovic Orban, despre scandalul din PSD: Tine de nebunia lui Dragnea. Probabil a incercat Grindeanu sa-si puna sefa de cabinet fara sa-i ceara voie

Ludovic Orban, candidat la sefia PNL, a vorbit, la Adevarul Live, despre Congresul de sambata si modul in care vrea sa reformeze partidul in cazul, foarte probabil, in care devine noul lider al formatiunii.

Ludovic Orban, despre sentinta finala in dosarul sau: Nu am niciun fel de emotie.Argumentele date de judecatorii care m-au achitat sunt fara cusur

Ludovic Orban, candidat pentru functia de conducere a PNL, a vorbit, miercuri, la Adevarul Live, despre achitarea sa in dosarul in care era judecat pentru folosirea influentei cu scopul obtinerii unor foloase necuvenite. Cum decizia instantei nu a fost una definitiva, DNA a facut un recurs la un complet de cinci judecatori, recurs despre care liberalul spune ca nu-i produce emotii, de vreme ce s-a aratat ca nu a existat nicio infractiune.

Ludovic Orban, despre votul pentru familia traditionala: Sunt un familist convins, dar asta nu inseamna ca cei care gandesc diferit trebuie condamnati

Candidatul la sefia PNL Ludovic Orban a declarat, duminica, la postul de televiziune B1 TV, ca pozitia sa privind votul pentru familia traditionala este clara, politicianul afirmand ca este un crestin si un familist convins .

Florin Iaru vorbeste la Adevarul Live, de la ora 14.00, despre cel mai recent volum al sau, Sanii verzi

Scriitorul Florin Iaru vorbeste, de la ora 14. 00, la Adevarul Live, despre cel mai recent volum al sau, Sanii verzi, o colectie de povestiri scurte, in registru realist, dar uneori si la limita dintre fantastic si horror.

Politic show:Ce program si-a facut Grindeanu in saptamana in care Dragnea decide remanierea Guvernului;Ludovic Orban, despre votul pentru familia traditionala; Primarul general al Capitalei scoate o carte noua in meciul cu primul ministru: o femeie premi

Toate reactiile dupa intalnirea dintre Iohannis si Trump din care Romania a iesit chiar bine. Ciudat, dar Iohannis e mai ager in engleza decat in. Chirica: Grindeanu nu trebuie sa plece. Cum sa-l dai jos, cand tot tu l-ai pus acolo? Inseamna ca esti dus cu pluta. Primarul.

Cristian Busoi: il invit pe Ludovic Orban la o dezbatere despre viitorul PNL

Europarlamentarul Cristian Busoi il invita pe contracandidatul sau la sefia PNL, Ludovic Orban, in cursul saptamanii viitoare, la o dezbatere despre viitorul partidului la care sa aiba acces si presa, precizand ca este nevoie de o dezbatere cu fair-play.

Ludovic Orban se vede deja presedintele PNL

Ludovic Orban, candidat la sefia PNL, se vede deja presedintele liberalilor, in conditiile in care sustine ca si-a atins obiectivul de a avea sprijinul a peste 70% din delegatii care au drept de vot la Congresul de sambata.

Care sunt semnele de pe piele care ar trebui sa ne ingrijoreze? Aflati la Adevarul Live de la ora 14.00

Cancerul de piele este mai raspandit decat cred cei mai multi dintre noi. Melanomul malign este cea mai grava forma, dar si cel mai rar intalnita. Exista, insa, mai multe tipuri de leziuni ale pielii expuse la soare care pot semnala prezenta unei forme de cancer cutanat. Medicul dermatolog Lucian Russu ne spune, la Adevarul Live de la ora 14. 00, cand este cazul sa ne investigam problemele pielii.

Care sunt semnele de pe piele care ar trebui sa ne ingrijoreze? Aflati la Adevarul Live

Cancerul de piele este mai raspandit decat cred cei mai multi dintre noi. Melanomul malign este cea mai grava forma, dar si cel mai rar intalnita. Exista, insa, mai multe tipuri de leziuni ale pielii expuse la soare care pot semnala prezenta unei forme de cancer cutanat. Medicul dermatolog Lucian Russu ne spune, la Adevarul Live, cand este cazul sa ne investigam problemele pielii.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )