Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ludovic Orban se vede deja presedintele PNL

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban se vede deja presedintele PNL

Ludovic Orban, candidat la sefia PNL, se vede deja presedintele liberalilor, in conditiile in care sustine ca si-a atins obiectivul de a avea sprijinul a peste 70% din delegatii care au drept de vot la Congresul de sambata. continuă pe Adevărul

Cristian Busoi: il invit pe Ludovic Orban la o dezbatere despre viitorul PNL

Europarlamentarul Cristian Busoi il invita pe contracandidatul sau la sefia PNL, Ludovic Orban, in cursul saptamanii viitoare, la o dezbatere despre viitorul partidului la care sa aiba acces si presa, precizand ca este nevoie de o dezbatere cu fair-play.

il invit pe Ludovic Orban la o dezbatere despre viitorul PNL

Cristian Busoi il invita pe contracandidatul sau la sefia PNL, Ludovic Orban, in cursul saptamanii viitoare, la o dezbatere despre viitorul partidului la care sa aiba acces si presa, precizand ca este nevoie de o dezbatere cu fair-play, potrivit surselor din presa.

il invit pe Ludovic Orban la o dezbatere despre viitorul PNL

Cristian Busoi il invita pe contracandidatul sau la sefia PNL, Ludovic Orban, in cursul saptamanii viitoare, la o dezbatere despre viitorul partidului la care sa aiba acces si presa, precizand ca este nevoie de o dezbatere cu fair-play, potrivit surselor din presa.

Ludovic Orban, candidat la sefia PNL: Am fost o voce extrem de critica. Nu voi face niciun blat cu cooperativa vechililor rosii

Ludovic Orban a declarat, duminica, in cadrul emisiunii X-Press, ca PNL s-a confruntat cu multe probleme care i-au stirbit credibilitatea fata de electorat.

Adevarul Live, ora 11.00. Ludovic Orban, despre lupta politica pentru sefia PNL. Cine sunt liderii liberali care il sustin

Ludovic Orban, candidat la sefia PNL, vorbeste, de la ora 11. 00, la Adevarul Live, despre Congresul de sambata, sustinatorii motiunii sale, si cum vrea sa reformeze partidul in cazul in care devine noul lider al formatiunii.

Adevarul Live. Ludovic Orban, despre lupta politica pentru sefia PNL. Cine sunt liderii liberali care il sustin

Ludovic Orban, candidat la sefia PNL, vorbeste, la Adevarul Live, despre Congresul de sambata, sustinatorii motiunii sale, si cum vrea sa reformeze partidul in cazul in care devine noul lider al formatiunii.

Ludovic Orban, despre scandalul din PSD: Tine de nebunia lui Dragnea. Probabil a incercat Grindeanu sa-si puna sefa de cabinet fara sa-i ceara voie

Ludovic Orban, candidat la sefia PNL, a vorbit, la Adevarul Live, despre Congresul de sambata si modul in care vrea sa reformeze partidul in cazul, foarte probabil, in care devine noul lider al formatiunii.

Ludovic Orban, despre sentinta finala in dosarul sau: Nu am niciun fel de emotie.Argumentele date de judecatorii care m-au achitat sunt fara cusur

Ludovic Orban, candidat pentru functia de conducere a PNL, a vorbit, miercuri, la Adevarul Live, despre achitarea sa in dosarul in care era judecat pentru folosirea influentei cu scopul obtinerii unor foloase necuvenite. Cum decizia instantei nu a fost una definitiva, DNA a facut un recurs la un complet de cinci judecatori, recurs despre care liberalul spune ca nu-i produce emotii, de vreme ce s-a aratat ca nu a existat nicio infractiune.

Cristian Busoi: Ludovic Orban a raspuns la invitatia mea privind dezbaterea publica cu o eschiva politicianista

Candidatul la functia de presedinte al PNL, europarlamentarul Cristian Busoi, a afirmat ca si-ar dori o dezbatere directa despre viitorul PNL cu contracandidatul sau, Ludovic Orban .

Ludovic Orban: Fostul premier tehnocrat, Dacian Ciolos, datoreaza Partidului National Liberal aproape toate functiile ocupate

Candidatul la presedintia PNL Ludovic Orban a declarat, in cadrul emisiunii X-Press, ca fostul premier tehnocrat, Dacian Ciolos, are foarte multe datorii fata de partidul de dreapta, Orban afirmand ca .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )