Libnet.ro
UNICEF

11:00

Adevarul Live: Ministrul Tineretului si Sportului, despre evolutia aliantei USL

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live: Ministrul Tineretului si Sportului, despre evolutia aliantei USL

Ministrul Tineretului si Sportului, social-democratul Nicolae Banicioiu, este invitat la Adevarul Live, pentru a comenta evolutia aliantei USL, dar si relatia dintre presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta. continuă pe Adevărul

Ministrul Tineretului si Sportului: Organizatiile tineresti sunt o rampa de lansare in toate partidele

Ministrul Tineretului si Sportului, social-democratul Nicolae Banicioiu, este invitat la Adevarul Live, pentru a comenta evolutia aliantei USL, dar si relatia dintre presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta.

VIDEO Ministrul Tineretului si Sportului: Un partid atat de mare cum este PSD e normal sa aiba ambitii. Eu vreau un candidat PSD

Ministrul Tineretului si Sportului, social-democratul Nicolae Banicioiu, a discutat, la Adevarul Live, despre reusitele ministerului pe care il conduce, despre evolutia aliantei USL, dar si despre relatia dintre presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta.

Ministrul Tineretului si Sportului: Organizatiile tineresti sunt o rampa de lansare in toate partidele

Ministrul Tineretului si Sportului, social-democratul Nicolae Banicioiu, este invitat la Adevarul Live, de la ora 12. 30, pentru a comenta evolutia aliantei USL, dar si relatia dintre presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta.

Dezbatere Adevarul Live, de la ora 15.00, despre tentatiile la care sunt expusi adolescentii

De la ora 15. 00, la Adevarul Live, discutam despre tentatiile care ii pandesc pe adolescenti la fiecare pas. Psihologul Aurora Liiceanu, Ramona Lacatus, coach si Daniela Kammrath, redactorul-sef 121. ro, discuta despre principalele ispite la care sunt expusi adolescentii si cum pot fi evitate, intr-o discutie moderata de Adriana Maris.

Maria Grapini, ministrul pentru IMM-uri si Mediul de Afaceri, vorbeste la Adevarul Live despre reluarea schemei de ajutor pentru micii antreprenori

Maria Grapini, ministrul delegat pentru intreprinderi Mici si Mijlocii, Mediu de Afaceri si Turism, va dezbate astazi, de la ora 11. 00, la Adevarul Live, alaturi de jurnalistii Liviu Iolu si Adina Vlad, situatia schemei de minimis si noul impozit forfetar.

Drumul spre Rio trece prin Zurich! De la ora 15.00, Grigore Cartianu comenteaza la Adevarul LIVE tragerea la sorti a meciurilor de baraj

De la ora 15, in direct la Adevarul LIVE si livetext pe www. adevarul. ro puteti urmari tragerea la sorti a meciurilor de baraj pentru Cupa Mondiala. in urne se va afla si Romania, care isi afla adversarul.

Adevarul Live de la ora 14.00. in contul Fundatiei lui Mihai Nesu, campania: pentru tine o moneda, pentru ei un viitor

Astazi, de la ora 14. 00, la Adevarul Live discutam despre bani. Nu despre bancnotele mari, ci despre micile monezi care, indreptate spre o tinta buna, pot ajunge sa salveze vieti.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )