Libnet.ro
UNICEF

16:15

Adevarul Live, de la ora 11.00: Cocktailul nationalism - autonomie - revendicari violente = radacinile conflictuale europene

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, de la ora 11.00: Cocktailul nationalism - autonomie - revendicari violente = radacinile conflictuale europene

In cadrul dezbaterii Adevarul Live, de la ora 11. 00, jurnalistul Cristian Unteanu discuta cu Ciprian Plaiasu, jurnalist Historia, despre radacinile conflictuale europene. continuă pe Adevărul

Adevarul Live: Cocktailul nationalism - autonomie - revendicari violente = radacinile conflictuale europene

In cadrul dezbaterii Adevarul Live, de la ora 11. 00, jurnalistul Cristian Unteanu au discutat cu Ciprian Plaiasu, jurnalist Historia, despre radacinile conflictuale europene.

Adevarul Live, ora 11.00: Zece ani de la cele atentatele teroriste din Madrid

Cele mai grave atentate de pe teritoriul european din ultimii 25 de ani au provocat moartea a 197 de oameni, dintre care 16 romani. Tragicele evenimente si consecintele lor sunt discutate astazi de jurnalistii Diana Rusu si Mihai Ursu, intr-o noua editie Adevarul Live, incepand cu ora 11.

Adevarul Live, ora 11.00: Zece ani de la atentatele teroriste din Madrid

Cele mai grave atentate de pe teritoriul european din ultimii 25 de ani au provocat moartea a 197 de oameni, dintre care 16 romani. Tragicele evenimente si consecintele lor sunt discutate astazi de jurnalistii Diana Rusu si Mihai Ursu, intr-o noua editie Adevarul Live, incepand cu ora 11.

Oana Paraschiv, cea mai noua carcotasa, vine la Adevarul Live, de la ora 11.00

Carcotasii revin in forta in aceasta seara, de la ora 20. 30, la Prima TV, cu un nou sezon al Cronicii. Lor li se alatura forte proaspete, iar echipa va fi completata de Oana Paraschiv, cea mai noua carcotasa. Ce va face Oana in show-ul de la Prima TV, ce vedete are in vizor si cum se vor descurca acestea aflati astazi, la Adevarul Live, de la ora 11.

Adevarul Live: Zece ani de la atentatele teroriste din Madrid

Cele mai grave atentate de pe teritoriul european din ultimii 25 de ani au provocat moartea a 197 de oameni, dintre care 16 romani. Tragicele evenimente si consecintele lor au fost discutate astazi de jurnalistii Diana Rusu si Mihai Ursu, intr-o noua editie Adevarul Live.

Adevarul Live, ora 12.00: Corneliu Dobritoiu, fost ministru al Apararii, despre primejdiile unui conflict militar regional in zona Marii Negre

Senatorul Corneliu Dobritoiu, fost ministru al Apararii, este invitat la emisiunea Adevarul Live, incepand cu ora 12. 00, sa discute cu jurnalistul Cristian Unteanu despre actuala criza din Ucraina, tara amenintata de catre Rusia.

Adevarul Live, ora 15.00 - Despre noul Facebook cu Ionut Oprea, Facebrands.ro

Adevarul Live de la ora 15. 00 il are ca invitat pe Ionut Oprea, managing partner la Standout si la serviciul Facebrands. ro, cel mai cunoscut site de analiza pentru retelele sociale. Vorbim despre schimbarile Facebook si cum se pot folosi brandurile de aceasta platforma.

Adevarul Live, ora 12.00: Criza ucraineana din perspectiva sociologica

Darie Cristea, sociolog INSCOP, prezinta astazi in emisiunea Adevarul Live, incepand cu ora 12. 00, motivatiile sociale care stau la baza crizei ucrainene si posibilele moduri in care populatia din Crimeea va actiona in urmatoarea perioada.

Dezbatere Adevarul Live, ora 14:00. ADHD este sau nu o boala?

Un medic american cu experienta de cinci decenii in tratarea persoanelor cu deficit de atentie si hiperactivitate lanseaza o ipoteza care starneste controverse pentru ca demonteaza ideea conform careia ADHD-ul este o boala ce trebuie tratata ca atare. Astazi, in cadrul Adevarul Live, vom discuta despre aceasta noua abordare cu psihologul Marius Rusu, psiholog in cadrul Centrului de Consiliere pentru parinti - Salvati Copiii Romania.

Adevarul Live ora 12.00: Evenimentele din Crimeea, amenintare pentru regiune

Decizia NATO de a trimite avioane de supraveghere in spatiul Romaniei si al Poloniei, este dezbatut astazi de Oana Popescu, analist Foreign Policy, intr-o emisiunea Adevarul Live, moderata de Cristian Unteanu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )