Libnet.ro
UNICEF

07:30

ADEVARUL LIVE ORA 11.00 Mai salveaza Monarhia Romania?

Adevărul Adevărul,
ADEVARUL LIVE ORA 11.00 Mai salveaza Monarhia Romania?

Incepand cu ora 11. 00, istoricii Dan Falcan si Manuel Stanescu vor analiza intr-o dezbatere moderata de Ion M. Ionita datele surprinzatoare ale unui sondaj de opinie ce releva faptul ca optiunea pentru monarhie este pe locul al doilea in topul preferintelor romanilor, dupa cea pentru republica prezidentiala. continuă pe Adevărul

LIVE ORA 11.00 Mai salveaza Monarhia Romania?

Incepand cu ora 11. 00, istoricii Dan Falcan si Manuel Stanescu vor analiza intr-o dezbatere moderata de Ion M. Ionita datele surprinzatoare ale unui sondaj de opinie ce releva faptul ca optiunea pentru monarhie este pe locul al doilea in topul preferintelor romanilor, dupa cea pentru republica prezidentiala.

Irina Margareta Nistor, despre cenzura si casetele video din Epoca de Aur, la Adevarul Live, de la ora 11.00

Criticul de film Irina Margareta Nistor va discuta despre trocul cu casete VHS din Epoca de Aur, dar si despre documentarul Chuck Norris vs Communism al carui personaj principal este.

Adevarul Live de la ora 15:00, despre cele mai noi tendinte in moda sezonului toamna-iarna 2013-2014

Elena Stoichita, redactor-sef al publicatiei OK! Magazine, va fi prezenta in studioul Adevarul Live, de la ora 15:00, pentru a discuta cu moderatoarea Adriana Maris despre Bonton Fashion Days, eveniment dedicat modei autohtone si internationale, initiat de cunoscuta creatoare de moda Doina Levinta, dar si despre cum ne vom imbraca in aceasta toamna si in iarna anului viitor pentru a fi in pas cu moda.

Eugen Tomac, la Adevarul Live de la ora 15.00

Deputatul Eugen Tomac, presedintele interimar al Partidului Miscarea Populara, va discuta astazi, de la ora 15. 00, la Adevarul live, despre obiectivele noului partid de dreapta girat de Traian Basescu, despre relatia cu fostul sau partid, PDL, si despre parteneriatul cu romanii din Republica Moldova. Moderatorii emisiunii vor fi jurnalistii Dan Marinescu si Ioana Lupea.

Connect-R si Rimaru vin la Adevarul LIVE de la ora 13.00

Fosti colegi in trupa RACLA, cei doi rapperi se reintalnesc in studioul Adevarul LIVE pentru a discuta despre prima lor dragoste: muzica rap.

Connect-R si Rimaru vin la Adevarul LIVE de la ora 13.30

Fosti colegi in trupa RACLA, cei doi rapperi se reintalnesc in studioul Adevarul LIVE pentru a discuta despre prima lor dragoste: muzica rap.

Adevarul Live, ora 15.00: Dr. Ruxandra Constantina ne spune care sunt cele mai bune si cele mai nocive ceaiuri de slabit

Piata remediilor care promit slabirea rapida si de durata este suprasaturata. De la ora 15. 00, la Adevarul Live, medicul de familie Ruxandra Constantina, cu competente in apifitoterapie, ne ajuta sa aflam care sunt cu adevarat ceaiurile de ajutor in lupta cu grasimea in plus si care sunt cele pe care trebuie sa le evitam.

Cele mai noi tendinte in moda sezonului toamna-iarna 2013-2014, la Adevarul Live

Elena Stoichita, redactor-sef al publicatiei OK! Magazine, a discutat, in studioul Adevarul Live, cu moderatoarea Adriana Maris despre Bonton Fashion Days, despre eveniment dedicat modei autohtone si internationale, initiat de cunoscuta creatoare de moda Doina Levinta, dar si despre cum ne vom imbraca in aceasta toamna si in iarna anului viitor pentru a fi in pas cu moda.

VIDEO Connect-R si Rimaru despre fenomenul rap la Adevarul Live

Fosti colegi in trupa RACLA, cei doi rapperi s-au reintalnit in studioul Adevarul LIVE pentru a discuta despre prima lor dragoste: muzica rap.

Varujan Vosganian, ministrul Economiei, vorbeste la Adevarul Live, de la ora 16.00, despre Oltchim, privatizari si despre noul acord cu FMI

Varujan Vosganian, ministrul Economiei, va discuta la Adevarul Live, incepand cu ora 16. 00, alaturi de jurnalistii Adina Vlad si Ion M. Ionita, despre situatia combinatului Oltchim, despre privatizarile anuntate si despre prevederile noului acord cu Fondul Monetar International FMI) si Comisia Europeana.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )