Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai noi tendinte in moda sezonului toamna-iarna 2013-2014, la Adevarul Live

Adevărul Adevărul,
Cele mai noi tendinte in moda sezonului toamna-iarna 2013-2014, la Adevarul Live

Elena Stoichita, redactor-sef al publicatiei OK! Magazine, a discutat, in studioul Adevarul Live, cu moderatoarea Adriana Maris despre Bonton Fashion Days, despre eveniment dedicat modei autohtone si internationale, initiat de cunoscuta creatoare de moda Doina Levinta, dar si despre cum ne vom imbraca in aceasta toamna si in iarna anului viitor pentru a fi in pas cu moda. continuă pe Adevărul

Adevarul Live de la ora 15:00, despre cele mai noi tendinte in moda sezonului toamna-iarna 2013-2014

Elena Stoichita, redactor-sef al publicatiei OK! Magazine, va fi prezenta in studioul Adevarul Live, de la ora 15:00, pentru a discuta cu moderatoarea Adriana Maris despre Bonton Fashion Days, eveniment dedicat modei autohtone si internationale, initiat de cunoscuta creatoare de moda Doina Levinta, dar si despre cum ne vom imbraca in aceasta toamna si in iarna anului viitor pentru a fi in pas cu moda.

VIDEO Adevarul Live, despre cele mai noi tendinte in moda sezonului toamna-iarna 2013-2014

Elena Stoichita, redactor-sef al publicatiei OK! Magazine, discuta, studioul Adevarul Live, cu moderatoarea Adriana Maris despre Bonton Fashion Days, eveniment dedicat modei autohtone si internationale, initiat de cunoscuta creatoare de moda Doina Levinta, dar si despre cum ne vom imbraca in aceasta toamna si in iarna anului viitor pentru a fi in pas cu moda.

Ti se pare distractiv sa alergi 30 de minute? Mai bine canti 23 de ore. Iata cele mai ciudate 12 moduri in care putem slabi

Te pregatesti pentru concediu si nu esti incantat de cum vei arata la plaja? Cand e vorba de slabit toata lumea este gata sa-si ofere cele mai bune sfaturi. Noi ti le dam pe cele mai ciudate. Vezi in.

Cele mai noi functii care vor ajunge pe telefoane Nokia si HTC cu urmatoarea actualizare a Windows Phone 8

Daca ai un telefon cu Windows Phone, in special daca ai un Nokia Lumia, trebuie sa stii ce va aduce viitoarea actualizare a sistemului de operare. Cateva functii vor fi cu adevarat utile, altele vor fi lucruri frumoase pe care Microsoft vrea sa arate ca nu le-a uitat.

Top: cele mai frumoase masini din 2013

Cele mai frumoase masini din 2013 sunt pline de stil chiar daca sunt exotice sau retro, iar designul lor avangardist se continua si la interior, in unele cazuri cu o cabina de pilotaj imprumutata parca de la avioanele de vanatoare, scrie.

Iulia Albu, cele mai socante aparitii!

Iulia Albu stie sa pregateasca si sa ofere cele mai socante si memorabile aparitii vestimentare din showbiz-ul romanesc. Stilistul iese isi pregateste cu atentie tinutele pentru pictorialele pe care le realizeaza si pentru evenimentele la care participa. Continue reading .

Cele mai mari publicatii germane au decis sa isi mentina prezenta pe agregatorul de stiri Google News

Desi sunt nemultumite si vor ca Google sa plateasca pentru a le integra articolele in Google News, cele mai mari publicatii online germane au decis sa permita Google si pe mai departe sa le includa articolele in News. Google spune ca include in agregatorul News doar publicatiile care si-au dat consimtamantul, noteaza AP care relateaza pe subiect.

Veniturile grupului CME, care in Romania opereaza statiile Pro TV, au scazut abrupt in primul semestru. Motorul ceh se transforma in frana, in timp ce Romania inregistreaza cele mai bune rezultate

Compania-mama a Pro TV, Central European Media Enterprises CME), a inregistrat in primul semestru al acestui an venituri nete considerabil mai mici comparativ cu primele sase luni ale anului trecut - 317 milioane de dolari, fata de 378 milioane in ianuarie-iunie 2012, potrivit datelor financiare anuntate miercuri. CME a inregistrat la nivel de grup o pierdere operationala inainte de depreciere si amortizare OIBDA) de 13,6 milioane de dolari, comparativ cu un OIBDA pozitiv de 61 milioane in S1 2012. Romania este piata unde CME a inregistrat cele mai bune rezultate - venituri nete de 96 de milioane de dolari si profit de 8,9 milioane in primele sase luni ale anului.

TOP Profesorii universitari de la stat cu cele mai mari venituri in 2012

Matis Dumitru, profesor universitar la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, este in top cu cele mai mari venituri, ce depasesc 100. 000 de euro, obtinute in anul fiscal 2012, potrivit unui clasament realizat de economica. net pe baza declaratiilor de avere.

O calatorie in paradis. Delta Dunarii, printre cele mai populare destinatii turistice din lume

Delta Dunarii a devenit una dintre cele mai dorite destinatii de iubitorii de natura din intreaga lume. Numarul de turisti straini care au venit in tara noastra pentru a vizita Delta a crescut cu 60 % in doar .

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )