Libnet.ro
UNICEF

15:00

Adevarul Live, de la ora 11.00: Sunt liderii PSD prizonierii primarilor?

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, de la ora 11.00: Sunt liderii PSD prizonierii primarilor?

Grigore Cartianu analizeaza, la Adevarul Live, de la ora 11. 00, desfasurarea si consecintele Consiliului National al PSD desfasurat la sfarsitul saptamanii trecute. La dezbatere i se alatura Calin Nicolescu, redactor-sef adjunct adevarul. ro. continuă pe Adevărul

Adevarul Live: Sunt liderii PSD prizonierii primarilor?

Grigore Cartianu analizeaza, la Adevarul Live, desfasurarea si consecintele Consiliului National al PSD desfasurat la sfarsitul saptamanii trecute.

Grigore Cartianu, la Adevarul Live: Nimeni nu poate scapa primarii de ANI. Ultima solutie e sa le dai bani la leafa

Grigore Cartianu analizeaza, la Adevarul Live, desfasurarea si consecintele Consiliului National al PSD desfasurat la sfarsitul saptamanii trecute.

Adevarul Live, ora 15.00: Directorul de Prognoza al ANM, despre masele de aer arctic anuntate de Guvern

Gata cu vremea frumosa, caci iarna isi intra in drepturi mai devreme. La Adevarul Live, de la ora 15. 00, jurnalista Adevarul, Adriana Maris, discuta cu Florinela Georgescu, director de prognoza la Administratia Nationala de Meteorologie, despre gerurile crunte care ne pandesc in perioada urmatoare, anormale pentru aceasta parte a anului.

Adevarul Live, ora 16.00: Alin Petrache, presedintele FRR, despre amicalul de lux al nationalei: Romania - Tonga

Presedintele Federatiei Romane de Rugby, Alin Petrache, este invitat la Adevarul Live, unde va sta de vorba cu jurnalistii sportivi Alexandru Stefan si Andrei Militaru. Romania - Tonga se joaca sambata incepand cu ora 19. 00 si va fi televizat de TVR 2.

La Adevarul Live facem Avanpremiera anului 2014

Designerii tineri romani si-au gasit o rampa de lansare in Gala Avanpremiere, care luna aceasta are cea de-a 13 editie. Alin Galatescu vine in studioul Adevarul pentru a vorbi despre eveniment, dar si despre parcursul celor care si-au prezentat colectiile in cadrul Galei.

ADEVARUL LIVE (16.00) Alin Petrache, presedintele FRR, despre amicalul de lux al nationalei: Romania - Tonga

Presedintele Federatiei Romane de Rugby, Alin Petrache este invitat la ADEVARUL LIVE, unde va sta de vorba cu jurnalistii sportivi Alexandru Stefan si Andrei Militaru. Romani - Tonga se joaca sambata, incepand cu ora 19. 00 si va fi televizat de TVR 2.

VIDEO Adevarul Live, cu presedintele FRR, Alin Petrache, despre amicalul de lux Romania - Tonga

Presedintele Federatiei Romane de Rugby, Alin Petrache, a fost invitat la Adevarul Live, unde a stat de vorba cu jurnalistii sportivi Alexandru Stefan si Andrei Militaru, despre meciul Romania - Tonga, care se joaca sambata incepand cu ora 19. 00 si va fi televizat de TVR 2.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )