Libnet.ro
UNICEF

17:15

Adevarul Live, ora 12:00: rapper-ul romaNecredinciosu, cum se imbina hip-hop-ul moldovenesc cu cel romanesc

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 12:00: rapper-ul romaNecredinciosu, cum se imbina hip-hop-ul moldovenesc cu cel romanesc

Rapperul basarabean romaNecredinciosu, pe numele real Roman Mereuta, vine la Adevarul Live, de la ora 12:00, pentru a discuta despre felul in care percepe fenomenul muzical, atat in Republica Moldova, cat si in Romania, povesteste despre experienta sa si detaliaza planuri de viitor. continuă pe Adevărul

Cum ne influenteaza reteaua Facebook inteligenta emotionala? Dezbatem la Adevarul Live de la ora 14.00

Este deja un truism ca persoanele care isi petrec mult timp pe retelele sociale au de suferit in ceea ce priveste viata sociala adevarata. Dar acesta nu este singurul aspect de care trebuie sa tinem cont. Psihologul Constantin Cornea vine la Adevarul Live, de la ora 14. 00, sa ne vorbeasca despre tipurile de tulburari pe care le putem dobandi de pe Facebook, dar si despre modul in care retelele sociale ne afecteaza inteligenta emotionala.

Adevarul Live. Candidat PACT pentru parlamentare: PNL mi-a cerut 25.000 de euro pentru a fi pe liste. A fost o superoferta

Marian Stas si Visinel Balan, candidatii sustinuti de PACT in circumscriptia Bucuresti pentru alegerile parlamentare, au vorbit, luni, la Adevarul Live, despre strangerea de semnaturi, obiectivele lor politice si perioada de pre-campanie.

Radu F. Alexandru dezvaluie lumea corupta a politicii romanesti printr-o piesa de teatru. La Adevarul Live, de la ora 14.00

Radu F Alexandru, unul dintre cei mai jucati dramaturgi romani contemporani, revine pe prima scena bucuresteana cu piesa Luminita, de la capatul tunelului, un spectacol despre cinismul politic si moftangiii vremurilor noastre.

VIDEO Trupa Bere Gratis isi serbeaza majoratul la Adevarul Live, de la ora 13.00

Trupa Bere Gratis implineste anul acesta 18 ani de la infiintare, iar baietii se pregatesc de un concert aniversar ca pentru o asemenea ocazie, pe 27 octombrie, la Sala Palatului.

Cosette Chichirau, candidat USR la parlamentare: Ne dorim 30 de parlamentari. Sansele sunt aproape de zero sa nu intram in Parlament

Cosette Chichirau, candidat al USR pentru functia de deputat in Parlamentul Romaniei, a vorbit, la Adevarul Live, despre listele de cadidati pentru alegerile din 11 decembrie si despe programul de guvernare pe care il va lansa maine USR.

Soprana Leontina Vaduva vine astazi, de la 15.00, la Adevarul Live

Soprana Leontina Vaduva 55 de ani) va fi prezenta in studioul Adevarul Live, alaturi de Mihai Stan, presedintele Asociatiei pentru Muzica, Arta si Cultura.

Cod galben de ninsoare slaba si vant, in cinci judete, pana la ora 22.00

Cinci judete din Transilvania sunt, pana la ora 22. 00, sub cod galben de vant si ninsoare moderata, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Cum se trateaza minim invaziv tumorile hepatice? Dr. Radu Dumitru, medic specialist radiologie interventionala, discuta online cu cititorii, marti de la ora 11.00

Ce optiuni de tratament au pacientii diagnosticati cu tumori hepatice si care sunt variantele minim invazive chemoembolizarea hepatica si radiofrecventa hepatica) ? Ce riscuri exista si ce presupune perioada de recuperare? Dr. Radu Dumitru, medic specialist radiologie interventionala, discuta online cu cititorii, marti de la ora 11. Adreseaza-i o intrebare medicului pe MedLive. ro.

Majoritatea parlamentara nu participa la dezbaterea motiunii de cenzura impotriva Guvernului:PLDM a permis dezastrul de la BEM VIDEO

Legislativul de la Chisinau nu va fi convocat, desi urma sa examineze luni, 3 octombrie, ora 12. 00, motiunea de cenzura impotriva Guvernului. Presedintele PSRM, Igor Dodon, a depus marti, 27 septembrie, o motiune de cenzura semnata de 37 de deputati PSRM, PCRM, PLDM, ca raspuns la decizia Executivului de a-si asuma raspunerea in fata Parlamentului pentru un pachet de sapte legi.

European Masters Snooker: Programul zilei de miercuri - Ronnie O'Sullivan va juca de la ora 19:00

Miercuri 5 octombrie) se vor disputa primele patru meciuri din optimile European Masters Snooker, competitie care se desfasoara la Circul Globus din Bucuresti. Intra in material pentru a vedea programul partidelor.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )