Libnet.ro
UNICEF

06:30

Cod galben de ninsoare slaba si vant, in cinci judete, pana la ora 22.00

România Liberă România Liberă,
Cod galben de ninsoare slaba si vant, in cinci judete, pana la ora 22.00

Cinci judete din Transilvania sunt, pana la ora 22. 00, sub cod galben de vant si ninsoare moderata, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM). continuă pe România Liberă

Alerta meteo. Cod galben de ninsoare, ger si vant

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, joi, o serie de atentionari cod galben nowcasting de vant si ninsori moderate, valabile in urmatoarele ore, in zonele montane din judete aflate.

ANM: Avertizare cod galben de ninsoare pentru mai multe judete din tara. Va cadea strat nou de zapada, iar vantul va sufla cu 50-70 km/h

UPDATE: Meteorologii au prelungit, joi, informarea de ploi, ninsori la munte, temperaturi scazute si bruma pana in dimineata zilei de vineri, la nivelul intregii tari. Agentia Nationala de.

Cod galben de ceata. Sapte judete din Moldova sunt afectate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, marti, o atentionare nowcasting Cod galben de ceata pentru sapte judete din Moldova, valabila pana la ora 11. Potrivit meteorologilor, in.

Atentie, soferi! Cod galben de ceata, pana la ora 11. Vizibilitatea a scazut sub 50 de metri

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni, o atentionare nowcasting Cod galben de ceata pentru sapte judete din Moldova, valabila in urmatoarele doua ore. Potrivit meteorologilor,.

Se strica vremea: Vijelii si ninsori viscolite, pana la ora 14. Care sunt zonele vizate

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri, o atentionare nowcasting Cod galben de vijelii si ninsori izolate, valabila timp de sase ore, in patru judete din zona Olteniei si.

Alerta meteo. Cod galben de vant puternic in mai multe zone din tara

Meteorologii au emis o avertizarea cod galben de vreme rea, valabila pana la ora 18. 00 in mai multe judete. E COD GALBEN iN: Mehedinti: Zona de campie; Gorj: Zona de campie; Olt: Tot.

Cod Galben de ninsori si vant puternic. Ce zone sunt vizate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, miercuri, o avertizarea de Cod Galben de ninsori pentru zonele de munte din judetele Bistrita-Nasaud, Maramures, Sibiu, si Brasov, valabile pana miercuri,.

Cod galben de ceata in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis avertizari Cod galben de ceata, valabile pentru mai multe judete din tara.

Cod galben de ninsori in judetul Satu Mare. Toamna extrem de friguroasa

Meteorologii au anuntat pentru ziua de joi cod galben de ninsori in mai multe judete ale tarii. Acesta vizeaza zonele inalte, montane, unde vizibilitatea pentru soferi scade extrem de mult.

Cod galben de schimbare brusca a vremii

In intervalul 4-8 octombrie, caracterul vremii se va schimba. Vor cadea ploi, izolat puternice 15-20 de litri pe metru patrat. Temperatura medie diurna a aerului va scadea cu 5-6 grade Celsius. Meteorologii au emis o avertizare cod galben pentru schimbare brusca a vremii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )