Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adevarul Live, ora 12.00. Consultantul politic Razvan Prisca: Cine castiga din scandalul iscat in jurul Codului Fiscal

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 12.00. Consultantul politic Razvan Prisca: Cine castiga din scandalul iscat in jurul Codului Fiscal

Consultantul politic Razvan Prisca vine luni, la Adevarul Live, incepand cu ora 12. 00, pentru a discuta despre miscarea presedintelui Klaus Iohannis de a respinge Codul Fiscal, dar si despre cine va castiga batalia pentru sefia PSD. continuă pe Adevărul

Adevarul Live de la ora 15.00: Cand o banala vanataie ii poate fi fatala copilului

In Romania, parintii copiilor cu boli de coagulare a sangelui nu-i pot lasa pe cei mici sa se joace normal. Uneori, sunt nevoiti sa capitoneze cu bureti peretii camerelor pentru a evita loviturile, fiindca stiu ca si o simpla vanataie poate provoca probleme serioase. Aflam de ce este nevoie pentru ca hemofilicii din tara noastra sa poata duce o viata normala la Adevarul Live de la ora 15.

violulecrima - Cum s-a ajuns ca in Romania violatorii sa devina victime. Adevarul Live, de la ora 13.00, cu Dan Antonescu si Aurora Liiceanu

In Romania anului 2015, femeia e de vina pentru viol, in timp ce violatorii sunt transformati de apropiatii lor in victime, in bieti tineri care au gresit si care acum merita clementa. Criminologul Dan Antonescu si psiholoaga Aurora Liiceanu discuta la Adevarul LIVE despre conduita celor 7 violatori din Vaslui, atitudinea acestei comunitati in fata unui caz halucinant de viol, dar si despre cum ar putea tanara sa-si refaca viata.

Despre scoala romaneasca de balet, cu maestra Magda Rovinescu si elevii sai, la Adevarul Live de la 14:00

Astazi, la Adevarul Live de la 14:00 vom discuta despre viitorul scolii romanesti de balet cu una dintre cele mai indragite profesoare de balet din Romania, Magda Rovinescu.

LIVE, ora 11.00, dezbatere Historia: Cat de realista este unirea cu Republica Moldova? Se poate repeta 1918?

Marsul tinerilor din Republica Moldova care sustin cauza unirii Romaniei cu Basarabia a readus aceasta problema in dezbaterea opiniei publice.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2558 seconds )