Libnet.ro
UNICEF

16:15

Adevarul Live, ora 12.00. Presedintele PMP, Eugen Tomac. Cati parlamentari va avea diaspora si cum vor fi votati

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 12.00. Presedintele PMP, Eugen Tomac. Cati parlamentari va avea diaspora si cum vor fi votati

Presedintele PMP, Eugen Tomac, deputat ales pentru romanii din Basarabia, vine la Adevarul Live, incepand cu ora 12. 00, pentru a vorbi despre intentia Comisiei de Cod Electoral de a le acorda romanilor din Diaspora numai sapte parlamentari, despre cele doua proiecte de lege privind votul electronic si prin corespondenta, dar si despre relatia fostului presedinte Traian Basescu cu PMP. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 12.00: Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, despre preturile medicamentelor si despre schimbarile din sistemul sanitar

Ministrul Sanatatii lamureste, la Adevarul Live, problema pretului medicamentelor si daca va exista sau nu o criza a medicamentelor. Banicioiu vorbeste si despre proiectul potrivit caruia pacientii ar putea fi nevoiti sa plateasca pentru investigatii care acum sunt gratuite.

Adevarul Live, de la ora 15.00.Cat Voltaj bagam in Eurovision?

Principiul Niciun Eurovision fara scandal pare sa se aplice si in acest an. Abia ce s-a incheiat finala nationala, iar acuzatiile la adresa castigatorilor, Voltaj, si a organizatorilor, TVR, au si aparut. Liana Stanciu, sefa delegatiei Romaniei la Viena, si Calin Goia, solistul trupei Voltaj, vin la Adevarul Live, de la ora 15. 00, pentru a vorbi despre finala Eurovision 2015 Romania, dar si despre ceea ce vor face in continuare.

Trucuri sa scapam rapid si eficient de celulita, la Adevarul Live de la ora 15.00

Putem sa atenuam aspectul celulitei? De ce avem nevoie pentru a reusi sa avem picioare fara celulita pana la vara? Care sunt cele mai eficiente creme? La aceste intrebari ne raspunde medicul dermatolog Viviana Iordache, la Adevarul Live de la ora 15.

Alina Gorghiu, copresedinte PNL, vine la Adevarul LIVE de la ora 11.00

Copresedintele Partidului National Liberal, deputatul Alina Gorghiu, va explica intr-un interviu exclusiv pentru Adevarul LIVE daca liberalii mai spera sa ajunga la guvernare pana in 2016 si ce probleme intampina in formarea unei noi majoritati parlamentare.

Grigore Cartianu, despre dorinta lui Ponta de o insoti pe mama sa la DNA: Basistii sunt vinovati pentru povestea cu mama lui Victor Viorel cel Mare

Grigore Cartianu va vorbi, incepand cu ora 11. 00, la Adevarul Live, despre intentia lui Victor Ponta de a-si insoti mama la DNA si despre refuzul Corneliei Naum, care a vrut sa nu se interpreteze ca vrea sa influenteze Justitia.

Tot ce trebuie stii despre targul de universitati straine RIUF, la Adevarul Live de la 13.00

Cum poti sa te inscrii la o facultate in strainatate, care sunt costurile de scolarizare, de unde poti obtine burse de finantare, cat costa sa traiesti in alta tara si cu ce oferte vin universitatile straine pentru tinerii romani, vom afla astazi, la Adevarul Live de la 13.

Eugen Tomac: USL traieste, la nivel central si local

Presedintele Partidului Miscarea Populara PMP), deputatul Eugen Tomac, a atras astazi atentia asupra existentei, in continuare, a tandemului PNL-PSD si a declarat ca USL traieste, la nivel central si local, referindu-se, in acest sens, la intelegerea dintre cele doua partide privind deciziile parlamentare.

Presedintele PMP: Romanii din diaspora trebuie sa aiba 10 deputati si cinci senatori in Parlament

Presedintele Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac, a declarat, luni, ca partidul pe care il conduce a propus ca romanii de peste granita sa fie reprezentanti, in Parlament, de zece deputati si cinci senatori si a cerut Comisiei de Cod electoral sa revina asupra unei decizii anterioare pe aceasta tema, transmite Mediafax.

Bertrand Tavernier va primi Leul de Aur pentru intreaga cariera. Regizorul francez oferit un interviu exclusiv la Adevarul LIVE (VIDEO)

Cineastul francez Bertrand Tavernier, autorul unor filme celebre precum La miezul noptii si Lhorloger de Saint-Paul, va fi recompensat cu Leul de Aur pentru intreaga cariera la cea de-a 72-a editie a Festivalului International de la Venetia, care se va desfasura intre 2 si 12 septembrie.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )