Libnet.ro
UNICEF

08:15

Adevarul Live, ora 12.00. Radu Magdin, despre prioritatile de politica externa ale Romaniei si summitul de la Riga

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 12.00. Radu Magdin, despre prioritatile de politica externa ale Romaniei si summitul de la Riga

Analistul politic Radu Magdin, consilierul premierului Victor Ponta pe politica externa, va discuta, astazi, la Adevarul Live, incepand cu ora 12. 00, despre directiile Romaniei in materie de politica externa, despre importanta summitului de la Riga si despre problema stringenta a imigrantilor care asteapta pe costa Libiei sa porneasca spre Europa. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 12.00. Ce spune Sulfina Barbu, vicepresedinte PNL, despre tensiunile dintre liberali

Vicepresedintele PNL Sulfina Barbu este invitata astazi, la Adevarul Live, incepand cu ora 12. 00, pentru o discutie cu jurnalistul Sebastian Zachmann. Cei doi vor discuta despre disensiunile din partid.

Adevarul Live, ora 15.00: Cum combatem cu succes durerile cele mai comune si mai chinuitoare

O durere ascutita de masele, o durere mocnita de cap sau o durere anchilozanta de spate. Sunt cele mai comune si, cu toate acestea, par extrem de greu de controlat. Medicul Ovidiu Palea, specialist in terapia durerii, vine la Adevarul Live sa ne ofere trucuri pentru combaterea acestora.

Liderul de sindicat Marius Nistor, despre schimbarile din Legea Educatiei si problemele din sistem, la Adevarul Live de la ora 13.00

Liderul Federatiei Sindicatelor din Educatie Spiru Haret va vorbi astazi la Adevarul Live de la 13:00 despre problemele din sistem, salarizarea profesorilor si schimbarile din Legea Educatiei.

Carmen, filmul romanesc care socheaza. Regizorul Doru Nitescu vine la Adevarul Live, de la ora 15.00, cu detalii din culisele filmului sau

Carmen, lungmetrajul de debut al regizorului Doru Nitescu, va avea premiera pe 23 mai, la Cinema Studio. Dupa ce a avut premiera mondiala la Festivalul International de Film de la Sarajevo si a fost prezentat la Goteborg sau Beijing, Carmen, un film tulburator, se va prezenta si in fata publicului din Romania.

EXCLUSIV Horia-Roman Patapievici, despre partea nevazuta care decide totul,de la ora 13.00, la Adevarul Live

Lansarea volumului Partea nevazuta decide totul, de Horia-Roman Patapievici, va avea loc sambata, de ora 13. 30 la standul Editurii Humanitas. Tot sensul vietii noastre poate fi gandit ca o aducere la vizibilitate, prin felul nostru de a vedea, a partii de nevazut din lume si din fiecare, spune filosoful, invitat astazi, de la ora 13. 00, la Adevarul Live.

Iuliana Grumazescu si Corina Bernschutz, despre aniversarea Muzeului Satului, de la ora 14.00, la Adevarul Live

Iuliana Grumazescu, director la Directia Comunicare si Educatie Muzeala de la Muzeul Satului, si Corina Bernschutz, care a avut un rol cheie in cadrul evenimentelor desfasurate, intre 15 si 18 mai, la implinirea a 79 de ani de existenta a Muzeului Satului din Bucuresti, vin la Adevarul Live.

Radu Banciu, despre Klaus Iohannis: Nu va fi mai mult decat un Emil Constantinescu, cel mai slab presedinte pe care l-a avut Romania. Practic poti sa-l uiti ca nu este nicio problema (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu despre presedintele Klaus Iohannis si faptul ca acesta nu este de acord cu modificarile Codului Penal si ale Codului de Procedura.

Radu Banciu, despre decizia lui Liviu Dragnea de a se autosuspenda din PSD: Omul care le-a pierdut referendumul si alegerile prezidentiale pare sa fie de neinlocuit (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu despre decizia lui Liviu Dragnea de a demisiona luni din fuctia de presedinte executiv al Partidului Social Democrat. Liviu Dragnea, cu.

Radu Banciu, despre condamnarea lui Liviu Dragnea: Prin explicatiile pe care le ofera, Dragnea demonstreaza ca nu a inteles nimic (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu despre condamnarea lui Liviu Dragnea la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul referendumului. Prin demisiile pe care le-a.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )