Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adevarul Live, de la ora 12.00. Totul despre Eurovision 2015, cu Liana Stanciu

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, de la ora 12.00. Totul despre Eurovision 2015, cu Liana Stanciu

Romania isi incearca norocul si la Eurovision 2015. inscrierile pentru Selectia Nationala sunt aproape de final, insa abia pe 8 martie vom afla numele reprezentantului nostru. Liana Stanciu, sefa delegatiei Romaniei la Eurovision 2015, vine la Adevarul Live de la ora 12. 00, ne va da toate detaliile despre editia din acest an si ne va vorbi despre sansele pe care le are tara noastra la marele trofeu. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 11.00. Kelemen Hunor, despre cele mai recente evenimente de pe scena politica din Romania

Ar sprijini UDMR un nou guvern, dar fara sa intre la guvernare? Ce se intampla cu proiectul de autonomie teritoriala anuntat de UDMR? Mai este necesar pentru Romania un raport MCV? Jurnalistii Adevarul Liviu Iolu si Sebastian Zachmann cauta raspunsuri la aceste intrebari si nu numai, la Adevarul Live de la ora 11. 00, impreuna cu presedintele UDMR, Kelemen Hunor.

Adevarul Live, ora 11.00. Ce spune Grigore Cartianu despre dezvaluirile Elenei Udrea

Jurnalistii Grigore Cartianu si Sebastian Zachmann discuta, in emisiunea Adevarul Live de la ora 11. 00, despre implicatiile scandalului iscat de cele mai recente dezvaluiri ale Elenei Udrea, referitoare la adjunctul sefului SRI, Florian Coldea.

Vava Stefanescu, despre soarta dansului contemporan romanesc, la Adevarul Live de la ora 14:00

Coregrafa Vava Stefanescu este managerul Centrului National al Dansului,iar in aceasta calitate se lupta pentru ca dansul contemporan romanesc sa isi castige un loc cat mai bun in viata culturala romaneasca. Despre scoala de dans, despre conditiile actuale, dar si despre felul in care se desfasoara activitatile la centrul pe care il conduce, Vava Stefanescu vine sa povesteasca la Adevarul LIVE, de la ora 14:00.

Actorii Emilian Oprea si Andreea Vasile aduc controversatul film De ce eu? la Adevarul LIVE, de la ora 13:00

De ce eu?, in regia lui Tudor Giurgiu, va avea premiera mondiala la cea de-a 65-a editie a Festivalului International de Film de la Berlin. Inspirat din cazul real al procurorului Cristian Panait, filmul va fi proiectat in sectiunea Panorama Special, dedicata premierelor importante din cinema-ul independent, iar actorii Andreea Vasile si Emilian Oprea vin la Adevarul Live, de la ora 13:00 cu detalii din culisele controversatului lungmetraj.

Cele mai bune tratamente pentru hepatite, la Adevarul Live de la ora 15.00

Recent s-a anuntat nu doar descoperirea unor terapii extrem de eficiente in eradicarea virusului hepatitic C, ci si aprobarea lor pe piata europeana de medicamente. Profesorul doctor Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti, vine la Adevarul Live sa explice in ce masura ii va ajuta acest lucru pe romanii cu hepatita.

Eurovision 2015 Romania. Au inceput inscrierile

Eurovision 2015 Romania va avea finala pe 8 martie, iar concursul european se va desfasura la sfarsitul lunii mai, la Viena.

Despre cele mai frecvente greseli gramaticale in limba romana, perle de la Bac si perle de politicieni, la Adevarul Live de la 15:00

Astazi, la Adevarul Live de la 15:00, vom vorbi despre cele mai frecvente greseli gramaticale pe care le fac romanii, despre perlele pe care le spun politicienii si perlele de la Bac.

Cele mai bune tratamente pentru hepatite, la Adevarul Live

Recent s-a anuntat nu doar descoperirea unor terapii extrem de eficiente in eradicarea virusului hepatitic C, ci si aprobarea lor pe piata europeana de medicamente. Profesorul doctor Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti, vine la Adevarul Live sa explice in ce masura ii va ajuta acest lucru pe romanii cu hepatita.

EUROVISION 2015. Finala Selectiei Nationale va avea loc la Craiova

Finala Selectiei Nationale a concursului Eurovision se va desfasura pe data de 8 martie la Craiova. Compozitorii care vor sa isi inscrie in competitie piesele o pot face pana pe data de 8 februarie.

Totul despre samsarii de masini. Cum iti dai seama pe cine urmeaza sa suni

Samsarii de masini posteaza anunturi in care trec cam tot ce vrea un cumparator de autoturism second-hand sa auda: primul proprietar, carte service, mai multe dotari decat are masina, un an mai nou de fabricatie - toate acestea in realitate sunt.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2703 seconds )