Libnet.ro
UNICEF

06:15

Despre cele mai frecvente greseli gramaticale in limba romana, perle de la Bac si perle de politicieni, la Adevarul Live de la 15:00

Adevărul Adevărul,
Despre cele mai frecvente greseli gramaticale in limba romana, perle de la Bac si perle de politicieni, la Adevarul Live de la 15:00

Astazi, la Adevarul Live de la 15:00, vom vorbi despre cele mai frecvente greseli gramaticale pe care le fac romanii, despre perlele pe care le spun politicienii si perlele de la Bac. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 11.00. Kelemen Hunor, despre cele mai recente evenimente de pe scena politica din Romania

Ar sprijini UDMR un nou guvern, dar fara sa intre la guvernare? Ce se intampla cu proiectul de autonomie teritoriala anuntat de UDMR? Mai este necesar pentru Romania un raport MCV? Jurnalistii Adevarul Liviu Iolu si Sebastian Zachmann cauta raspunsuri la aceste intrebari si nu numai, la Adevarul Live de la ora 11. 00, impreuna cu presedintele UDMR, Kelemen Hunor.

Care este cel mai lung cuvant din limba romana. Crezi ca-l poti pronunta?

Limba romana are cateva cuvinte lungi de peste 30 de litere pe care nu le folosim in vorbirea uzuala. Acestea vin din lumea medicala si ni se incurca limba-n gura incercand sa le pronuntam.

Greseli gramaticale la TV. De la esece vestimentare la tardiv de tarziu

Greseli gramaticale la TV. De la esece vestimentare la tardiv de tarziu, prezentatorii TV, dar si vedetele ne-au amuzat nu de putine ori cu perlele pe care le-au scos in direct. Greselile lor au fost sanctionate saptamanal in emisiunile de divertisment.

Tatuaje pe globul ocular, tepi implantati in cap si limbi despicate! Fotografii socante cu cele mai ciudate tatuaje si piercinguri!

Iata cateva dintre cele mai socante transformari la care unii oameni isi supun propriul corp, fie ca este vorba despre tatauje sau piercing-uri dintre cele mai ciudate, fotografii facute tin timpul Venezuela Tatoo Expo! .

Cele mai bune laptopuri sub 2.000 de lei pe care le poti cumpara la acest moment

Cele mai bune laptopuri sub 2. 000 de lei ofera un raport calitate/pret foarte bun, fiind capabile sa se descurce cu sarcini mult mai complexe decat cele de zi cu zi. Magazinele online din Romania si-au marit considerabil gama de laptopuri, avand acum un numar mare de modele pentru diferite tipuri de utilizatori. Dintre acestea, nu [].

Cele mai frumoase ghicitori pentru copii: cimilituri educative, numai bune sa testati istetimea celor mici

Cele mai frumoase ghicitori pentru copii. Ghicitorile, cunoscute si sub denumirea de cimilituri, reprezinta o forma de creatie populara, formulate de obicei in versuri. Prezentate sub forma de jocuri de cuvinte sau metafore, ghicitorile au caracter educativ, fiind o modalitate amuzanta si indragita de copii de a invata cele mai diverse lucruri.

Cele mai egoiste zodii: nativii care se cred buricul pamantului

Cele mai egoiste zodii. Fiecare dintre noi are si parti mai putin placute ale personalitatii, laturi accentuate in functie de semnul zodiacal sub care ne-am nascut. Astfel, unii dintre nativi sunt considerati egoistii zodiacului din cauza modului in care cauta sa iasa mereu in evidenta, chiar daca nu folosesc cele mai corecte mijloace, fiind preocupati de propria persoana.

Cele mai ciudate rochii de mireasa din toate timpurile

Va propunem astazi sa vedeti o galerie foto impresionanta cu cele mai ciudate rochii de mireasa din toate timpurile, majoritatea facand parte din colectiile haute couture ale marilor case de moda internationale.

Pecica va avea una dintre cele mai moderne hale agroalimentare din judet

In curand orasul Pecica se va putea mandri cu una dintre cele mai moderne hale agroalimentare din judet. Hala agroalimentara se va inaugura cu ocazia Zilelor Orasului Pecica, care se va organiza in perioada 7-10 mai.

Cele mai bune metode de a linisti un copil

Motivele pentru care un copil plange sunt aproape inepuizabile, iar parintii ajung adesea la capatul rabdarii. Medicii pediatri dezvaluie cele mai bune metode de a linisti un copil, care functioneaza chiar si atunci cand plange isteric, cu lacrimi de crocodi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )