Libnet.ro
UNICEF

23:45

Adevarul Live, ora 12.00. Traian Basescu: Cum pot fi alungati teroristii din Europa? Cauzele si efectele atentatelor din Bruxelles

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 12.00. Traian Basescu: Cum pot fi alungati teroristii din Europa? Cauzele si efectele atentatelor din Bruxelles

Fostul presedinte Traian Basescu vine la Adevarul Live, cu incepere de la ora 12. 00, pentru a discuta despre greselile liderilor europeni care au avut drept consecinte atentatele din noiembrie 2015 de la Paris si atentatele de ieri din Bruxelles. Ce solutii mai exista pentru alungarea teroristilor din Europa? Cat de mare e amenintarea la adresa Romaniei?. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 11: Primaria Capitalei. Negocieri pe timp de pace

PSD a stabilit ca merge cu Gabriela Firea la alegerile pentru Primaria Capitalei. Invitata la Adevarul LIVE, aceasta spune ca i-ar placea un vice-primar ca Nicusor Dan, starnind intrebari despre o potentiala colaborare intre PSD si USB. Nicusor Dan ii declina imediat oferta in social media.

Adevarul Live, ora 11.00. Grigore Cartianu, despre ruptura dintre Dragnea si Tariceanu

Jurnalistul Grigore Cartianu va comenta, la Adevarul Live, incepand cu ora 11. 00, relatia tot mai tensionata dintre Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, in perspectiva alegerilor locale. Cata influenta mai are Victor Ponta in PSD? De ce prefera sa mearga Dragnea pe mana lui Neculai Ontanu? Iata doar doua intrebari la care va raspunde Grigore Cartianu.

Adevarul live de la ora 15.00: Mituri despre fibromul uterin

In Romania anului 2016, diagnosticul de fibrom uterin inca este urmat, in cele mai multe cazuri, de operatia de indepartare a uterului si de schimbarea totala a vietii pacientelor. Acest lucru este cu atat mai grav cu cat 50% din femeile intre 21 si 49 de ani care merg la ginecolog primesc diagnosticul de fibrom uterin. Dr. Rares Nechifor, medic primar radiolog, ne explica, la Adevarul Live, care este tratamentul corect in astfel de situatii.

Adevarul Live, ora 13.00. Gabriela Firea: Ce planuri are pentru Bucuresti si pe cine considera principalul rival

Gabriela Vranceanu Firea, candidatul desemnat al PSD pentru Primaria Capitalei, este invitata la Adevarul Live, incepand cu ora 13. 00, pentru a discuta despre planurile si sansele sale de a castiga cea mai importanta competitie de la alegerile locale. Cine este cel mai redutabil adversar? Cat de posibila este o candidatura a lui Traian Basescu? De ce au esuat negocierile intre PSD si ALDE?.

Traian Basescu, la Adevarul Live: N-am niciun gand de a candida la Presedintia Republicii Moldova. La Primaria Capitalei, mai pastram misterul

Fostul presedinte Traian Basescu exclude orice posibilitate de a candida la Presedintia Republicii Moldova, aratand ca a cerut sa obtina cetatenie moldoveneasca pentru ca a promis in timpul mandatului sau.

Traian Basescu, la Slatina: Obiectivul nostru de tara, greu, real si necesar, este unirea Romaniei cu Republica Moldova

Aflat la Slatina la festivitatea de lansare a candidatilor din judetul Olt pentru alegerile locale din vara, fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a abordat mai multe teme, le-a dat sfaturi candidatilor, a spus si doua bancuri si s-a fotografiat cu mai toti cei care i-au cerut acest lucru.

Traian Basescu: Nu vreau sa mai obtin nimic de la politica. Cel mai bun lucru este sa transfer catre un partid ceea ce stiu

Traian Basescu a declarat la Craiova ca nu vrea sa mai obtina absolut nimic de la politica. Fostul presedinte al Romaniei este hotarat sa ajute PMP prin experienta sa politica, acumulata in cei peste 20 de ani.

Traian Basescu a spus bancuri la evenimentul de lansare a candidatilor PMP pentru Primaria Craiova

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a fost present astazi la evenimentul de lansare a candidatilor PMP pentru Primaria Craiova.

Traian Basescu lanseaza astazi candidatii PMP din Olt

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, se va afla duminica la Slatina, in jurul orelor pranzului fiind programata festivitatea de lansare oficiala a candidatilor formatiunii Partidul Miscarea Populara PMP) pentru alegerile din vara.

Drumul de la ActOrchestra la Angajare de clovn, cu cei mai tineri actori ai TNB-ului, la Adevarul Live, de la ora 14.00

Succesul spectacolului ActOrchestra, regizat de Horia Suru si prezentat la Sala Mica a Teatrului National din Bucuresti in cadrul proiectului 9G la TNB, i-a adus in prim plan pe cei trei actori protagonisti, Florin Calbajos, Petre Ancuta si Emilian Marnea.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )