Libnet.ro
UNICEF

22:31

Adevarul Live, ora 12.00. Votul in cazul Ponta, vazut prin ochii specialistilor

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 12.00. Votul in cazul Ponta, vazut prin ochii specialistilor

Consultantul politic Adi Zabava si politologul George Jiglau comenteaza, in emisiunea Adevarul Live de la ora 12. 00, rezultatul votului Camerei Deputatilor in privinta cererii DNA de incepere a urmaririi penale impotriva premierului Victor Ponta. continuă pe Adevărul

Livia Stanciu, despre votul in cazul Ponta: Asa a inteles Parlamentul sa decida

Presedinta inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), Livia Stanciu, a declarat, marti, comentand votul dat in Camera Deputatilor in privinta lui Victor Ponta, ca problema avizarii sau neavizarii inceperii urmaririi penale apartine Parlamentului, care asa a inteles sa decida.

Reactia Ambasadei Marii Britanii, dupa votul in cazul Ponta

Ambasada Marii Britanii a transmis, marti, dupa votul in cazul Ponta, ca Guvernul britanic recunoaste importanta luptei impotriva coruptiei in Romania si necesitatea ca institutiile sistemului judiciar sa poata actiona cu impartialitate.

Monica Macovei, despre votul in cazul Ponta: Deputatii au dat liber la coruptie la cel mai inalt nivel

Europarlamentarul Monica Macovei a transmis, marti, pe pagina personala de Facebook, referitor la votul in cazul Ponta, ca majoritatea din Camera Deputatilor a dat liber la coruptie la cel mai inalt nivel.

FOTO Johan Kobborg, despre Giselle, premiera de la Opera Nationala, de la ora 15.00, la Adevarul Live

Astazi, de la ora 15. 00, la Adevarul Live, invitatii Johan Kobborg, director artistic al Companiei de balet al Operei Nationale Bucuresti ONB), prim solistul Dawid Trzensimiech, solistul Cristian Preda si balerina Greta Nita vor vorbi despre Giselle, premiera de joi de la ONB. Dupa premiera de pe 11 iulie, urmatoarele reprezentatii ale spectacolului vor fi pe 14, 17 si 21 iunie.

BAC 2015. Profesoara Ecaterina Stanca le va explica elevilor cum se rezolva subiectele la proba orala de la Romana, la Adevarul Live de la 14:00

Bac 2015. Profesoara de Romana Ecaterina Stanca de la Colegiul National Tudor Vianu din Capitala le va explica elevilor, azi la Adevarul Live de la 14:00, cum se rezolva genul de subiecte pe care le primesc la proba de CompetenteLingvistice de Comunicare Orala in Limba Romana.

Ambasada Olandei, reactie TRANSANTA cu privire la votul in cazul Ponta

Ambasada Olandei in Romania a reactionat, marti, dupa ce deputatii au respins cererea DNA de urmarire penala a premierului Victor Ponta. Spre deosebire de Ambasada SUA, care nu a avut o pozitie transanta, olandezii se declara ingrijorati de atitudinea Parlamentului fata de justitie si coruptie.

Predoiu avertizeaza ca prin votul in cazul Ponta se DESFIINTEAZA Justitia independenta

Prim-vicepresedintele PNL, Catalin Predoiu, a declarat, marti, ca votul prin care deputatii au respins inceperea urmaririi penale a premierului are semnificatia lansarii planului de desfiintare a justitiei independente.

Klaus Iohannis, reactie dura dupa votul in cazul Ponta

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, dupa ce deputatii au respins cerere DNA de urmarire penala a premierului Victor Ponta, ca Parlamentul nu ar trebui sa obstructioneze actul de justitie.

Scandal la votul in cazul Ponta, din Parlament: PNL il acuza de tertipuri pe Zgonea

Liderul PNL, Ludovic Orban, l-a acuzat pe Valeriu Zgonea ca induce in eroare deputatii, intrucat acestia trebuie sa voteze cererea procurorului privind urmarirea penala a premierului Victor Ponta, ci nu raportul realizat, luni, de Comisia Juridica.

Cazul Ponta a ajuns in Parlamentul European: Situatia din Romania este ingrijoratoare. Este inacceptabil ca PSD sa blocheze cercetarile

Cazul premierului Victor Ponta, pentru care DNA a solicitat ridicarea imunitatii in vederea inceperii urmaririi penale, va fi discutat in Parlamentul European, la propunerea sefului PE, Martin Schulz.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2779 seconds )