Libnet.ro
UNICEF

17:30

Adevarul Live, de la ora 13.00 Amintiri din discotecile comuniste, cu DJ Tigaie

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, de la ora 13.00 Amintiri din discotecile comuniste, cu DJ Tigaie

Sezonul vacantelor a inceput, iar cluburile si discotecile sunt pline indiferent ca e sau nu weekend. Distractia ce pare astazi atat de fireasca era, insa, de multe ori un lux in timpul regimului comunist, dar chiar si asa apareau portite de scapare. Despre discotecile de atunci si entertainmentul de acum si despre viata de DJ in timpul lui Nicolae Ceausescu ne povesteste Daniel Stanciulescu, alias DJ Tigaie, la Adevarul Live, de la ora 13. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 11.00: Obama a plecat, Europa ramane cu Putin

La Adevarul Live de la ora 11. 00 jurnalistii Ion M. Ionita si Liviu Iolu analizeaza turneul facut de Barack Obama, presedintele SUA, in Europa si consecintele acestui turneu inceput la Varsovia si incheiat in Normandia.

Unde iti poti trimite copilul la o scoala de vara, la Adevarul Live, de la ora 12.00

Astazi, de la ora 12. 00, la Adevarul Live, afla totul despre programele care imbina educatia cu distractia intr-o vara de neuitat. Mihaela Dumitru este invitata la Adevarul Live si ne spune unde ne putem trimite prichindeii pe timpul verii, pentru a folosi intr-un mod constructiv timpul din vacanta, intr-o discutie moderata de Adriana Maris.

Adevarul Live, ora 11.00: Mircea Geoana vorbeste despre candidatura la presedintie si proiectul sau pentru Romania

Candidat la presedintia Romaniei in 2009, cand a pierdut la mustata cursa cu Traian Basescu, si creditat de sondajele actuale ca al doilea prezidentiabil al PSD, dupa premierul Victor Ponta, senatorul Mircea Geoana a vorbit zilele trecute pentru prima oara despre dorinta lui de a fi candidatul stangii la alegerile din noiembrie 2014.

Unde iti poti trimite copilul la o scoala de vara, la Adevarul Live

Astazi, de la ora 12. 00, la Adevarul Live, afla totul despre programele care imbina educatia cu distractia intr-o vara de neuitat. Mihaela Dumitru este invitata la Adevarul Live si ne spune unde ne putem trimite prichindeii pe timpul verii, pentru a folosi intr-un mod constructiv timpul din vacanta, intr-o discutie moderata de Adriana Maris.

BACALAUREAT 2014 Lectia la geografie, la Adevarul Live, de la ora 14.00

Lectiile video pentru proba la alegere a profilului de la Bac 2014 continua miercuri cu rezolvarea subiectelor de la geografie, in cadrul campaniei Adevarul te mediteaza si te premiaza.

BACALAUREAT 2014 Lectia video la Chimie, la Adevarul Live, de la ora 15.00

Lectiile video pentru proba la alegere a profilului de la Bac 2014 continua marti cu discutia despre subiectele la Chimie, in cadrul campaniei Adevarul te mediteaza si te premiaza.

VIDEO BACALAUREAT 2014 Proba orala la romana de la Bac 2014: lipsa lecturii, principala problema a elevilor

Marti au inceput probele la Bac 2014, sesiunea de vara, cu testarea competentelor de comunicare in limba romana. Despre aceasta proba si cum s-au descurcat elevii in prima zi de Bacalaureat am discutat la Adevarul Live, de la ora 14.

Adevarul Live de la ora 13.15: Razboiul candidatilor la Presedintie

Desi partidele nu si-au stabilit clar candidatii la Presedintie, potentialii candidati au iesit deja la bataie. Mircea Geoana schimba replici acide cu PDL-istul Catalin Predoiu, insa are probleme in propriul partid, unde premierul Victor Ponta l-a nominalizat aseara pe Sorin Oprescu ca alternativa la propria candidatura.

Fenomenul obezitate in Romania, dezbatut la Adevarul Live de la ora 15.00. Cum se ajunge la greutatea normala de la peste 200 kg

Numai o treime din populatia Romaniei are greutatea normala. 31,4% din romani sufera de obezitate, iar 34,6% sunt supraponderali, arata studiul romanesc recent PREDATOR. O proportie mai mica, dar importanta 3% o reprezinta obezitatea morbida, adica forma care limiteaza enorm aproape orice forma de miscare. Florin Jecu, de 47 de ani si peste 200 de kilograme, vine la Adevarul Live sa ne povesteasca despre viata cu greutate, la propriu.

BACALAUREAT 2014 Lectia la geografie, la Adevarul Live

Lectiile video pentru proba la alegere a profilului de la Bac 2014 au continuat miercuri cu rezolvarea subiectelor de la geografie, in cadrul campaniei Adevarul te mediteaza si te premiaza.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )