Libnet.ro
UNICEF

22:15

Unde iti poti trimite copilul la o scoala de vara, la Adevarul Live

Adevărul Adevărul,
Unde iti poti trimite copilul la o scoala de vara, la Adevarul Live

Astazi, de la ora 12. 00, la Adevarul Live, afla totul despre programele care imbina educatia cu distractia intr-o vara de neuitat. Mihaela Dumitru este invitata la Adevarul Live si ne spune unde ne putem trimite prichindeii pe timpul verii, pentru a folosi intr-un mod constructiv timpul din vacanta, intr-o discutie moderata de Adriana Maris. continuă pe Adevărul

Unde iti poti trimite copilul la o scoala de vara, la Adevarul Live, de la ora 12.00

Astazi, de la ora 12. 00, la Adevarul Live, afla totul despre programele care imbina educatia cu distractia intr-o vara de neuitat. Mihaela Dumitru este invitata la Adevarul Live si ne spune unde ne putem trimite prichindeii pe timpul verii, pentru a folosi intr-un mod constructiv timpul din vacanta, intr-o discutie moderata de Adriana Maris.

Cum scapa Carmen Negoita de canicula: poata turban si haine in texturi fluide! Iata cum iti poti face singura turbanul acasa!

Fiindca vara aduce dupa sine temperaturi foarte ridicate, de cele mai multe ori greu de suportat, Carmen Negoita dezvaluie, pe blogul ei, care sunt remediile ei impotriva caniculei. In plus, te invata cum poti sa-ti confectionezi singura, acasa, un turban care te va feri de ultraviolete.

Scoala de vara de astronomie, la Barlad: Descopera universul

In perioada 11 14 iunie 2014, Observatorul Astronomic si Astroclubul Perseus din cadrul Muzeului Vasile Parvan din Barlad va organiza cea de-a treia editie a scolii de vara de astronomie Descopera Universul!. Cursul este gratuit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )